Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ni no Kuni II PC'ye de Geliyor

 
   Daha öncesinde sadece PlayStation 4 platformu için duyurulan Ni no Kuni II: Revenant Kingdom PC'ye de çıkış yapacak, Bandai Namco resmi olarak duyurdu.
 
   Level-5 tarafından geliştirilen rol yapma oyununun 2017 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
jrpg
Eski Rockstar North Başkanı Yeni Oyununu Duyurdu DiRT 4 PC, Xbox One ve PS4 için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Nintendo_

28.1.2017 05:30:51

+1
Birinci oyunun adını ilk olarak DS'de duymuş olmama rağmen yıllar sonra PS3'te keyifle oynama imkanı bulmuştum. Gerek Studio Ghibli'nin oyuna kattığı çok önemli değerler, gerekse Level-5'in RPG türünde birbirinden başarılı çalışmaları olsun ikinci oyunu hevesle beklememe sebep oluyor. Keşke her geliştirici oyunlarına bu kadar emek harcayarak keyifli hale getirebilseydi.

Ctrl Alt Del

28.1.2017 00:43:53

+1
Serinin ilk oyunu benim için unutulmazlar arasındadır, ikincisinin de en az ilki kadar iyi olacağı fikrindeyim.

BSC Misafiri

28.1.2017 00:23:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator PC oyuncuları icin guzel gelisme, artik 3. parti exc diye bir kavram kalmadi, bu tip 3. parti tum oyunlar muhakkak diger platformlara da geliyor. Bu arada Steam tam bir JRPG cenneti oldu.
Pc tarafı gerçekten oyun cenneti oldu, Yüzlerce ex oyun yanında neredeyse tüm oyunlarda Pc tarafına geliyor artık. Umarım aynı şansı konsollarda yakalar ve Pc oyun kütüphanesinde olan yüzlerce kaliteli ex oyun konsol tarafınada çıkar. Strateji ve türevleri konsolda oynanamaz belki ama dünya kadar simulasyon oyun var bunların küçük bir kısmı bile konsollara gelse hem konsol tarafındaki oyun kıtlığı giderilmiş olur, hem konsol oyuncuları farklı oyunlarıda deneyimlemiş olurlar. Umarım yakın bir gelecekte Konsollar içinde böyle güzel haberler duyarız.

Adol125

27.1.2017 23:53:15

0
Yetişkin oyunu nasıl oluyo anlatta bilelim o zaman?

BSC Misafiri

27.1.2017 18:23:25

0
merak ettiğim bir oyundu. güzel oldu

BSC Misafiri

27.1.2017 18:20:19

0
Sonra neden konsola cikan oyunlar PC'ye gelmiyor yabda gec geliyor derler. Al su haberin altindaki yorumlari sonra soruyu sorana goster. PC'ye her oyun gelsin isterim her oyun ama sorun su KIMLER OYNAYACAK? Bu oyunun 3-7 yas araligi icin oldugunu zannedecek kadar naif olan adamlar mi? Simdi o adam bilmez ki ilk oyunda bircok puzzle'i cozmek icin oyun kutusu ile birlikte gelen ve oyunun icindeki eski bir dil olan ALFABEYI kullanarak puzzle cozmen gerekir! Simdi o herif bunu bilmez bilsede cozemez ve oynayamaz o yuzden her oyunun PC'ye gelmemesinin sebebi benim yorumumdan once bu sekil aciklamalarda bulunan toplum arasinda gerizekali denilen ancak zeka geriligi olan insandir. Bu arada gerizekali demek hakaret degildir sevgili yoneticiler buyuk bir hastalik olan zeka geriligi'nin turk dil kurumundaki karsiligidir. Yani simdi gerizekali dedim diye yorumu yayinlamazsaniz yanlislik olusur. Lutfen hakaret degidir bu bir hastaliktir ki arkadasimizda bu hastaligin bir belirtisi oldugunu tespit etmis bulundugum icin derhal tedavi ihtiyaci olabilecegi icin benzetme yaptim. Saygilarimla sevgilerimle. Ni No Kuni forever yani.

2K

27.1.2017 11:26:28

+5
İlk oyun gerçekten çok keyifli bir oyundu. Animasyon filmleri kalitesinde grafikleri vardı. Bu arada bu oyuna da grafikleri yüzünden çocuk oyunu laftası direk yapıştırmış arkadaşlar. Nintendo haberleri son zamanlarda yaygın olduğu için forumdaki çoğu arkadaşının oyunları sadece grafikleri ile yargıladığını görmüş olduk. Size ne yapacağınızı pek söylemeyen, araştırma üstüne dayalı, girdiğiniz bir zindanda aslında ilerleyemeyeceğinizi 2 saat sonra anlayabildiğiniz Zelda serisine bile direk 'çocuk oyunu yaaa buu' diye direk hiç Zelda oynamamış arkadaşları görmek üzücü. Bu arkadaşlar için tabi oyunda kan varsa oo çocuk oyunu değildir. Her ne kadar sürekli tuşları size gösterse, size çok özgürlük vermese, ne yapacağınızı haritada sürekli gösterse bile oo oyun büyükler için oyundur, bu arkadaşlar için.

Angel of the Lord

27.1.2017 11:13:40

0
Karakter görünümleri dışında çok güzel duruyor. Karakter görünümleri de jrpg'den dolayı öyle tabi. Bekleyelim görelim.

Adol125

27.1.2017 10:34:57

0
Atelier Sophie de geliyor bu arada J rpg seven varsa benim gibi onunda haberini benvereyim. Steamdan bakabilirsiniz.

İdrak İstimlak

27.1.2017 10:07:17

0
PC oyuncuları icin guzel gelisme, artik 3. parti exc diye bir kavram kalmadi, bu tip 3. parti tum oyunlar muhakkak diger platformlara da geliyor. Bu arada Steam tam bir JRPG cenneti oldu.

BSC Misafiri

27.1.2017 03:45:25

0
İlk oyun da çok iyiydi, onu da PC'ye isteriz. Dramatik hikayesi, eğlenceli diyalogları ve oynanabilirliğin doyurucu olması nedeniyle sabırsızlıkla bekliyorum.

chris92

27.1.2017 03:16:30

+1
iyi oyuna benziyor Bandai Namcodan kötü oyun çıkmaz zaten pek :)

dikiştutmazsabri

27.1.2017 03:09:54

0
Jrpg bile xbox yerine pc ye geliyor artık.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız