Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in Ghost in The Shell Anime Dizisinden Son Fragman Paylaşıldı

 
Netflix'in yayıncılığını yaptığı Ghost in The Shell anime dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Dizinin tam adı: Ghost in the Shell: SAC_2045.
 
Dizinin Netflix üzerindeki tanıtım yazısı şöyle: "2045 yılında, küresel kapitalizmin iflas etmesinin ardından Japonya'daki seçkin Section 9, gizli siber operasyonlar gerçekleştirmeye başlar.". 
 
Ghost in the Shell: SAC_2045, 23 Nisan 2020'de Netflix üzerinden yayınlanacak. Bahsi geçen fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Film ve Dizi Haberleri Ghost in The Shell Ghost in the Shell: SAC_2045 anime netflix yayın tarihi
The Walking Dead: World Beyond'un Yayın Tarihi Yılın Sonlarına Ertelendi Resident Evil 3 Remake'te Bıçağınız Kırılmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chris92

24.3.2020 04:27:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu seri hiç anime gibi hissettirmiyor. O eski ghost in the shell tadını alamadım. Ayriyetten animenin meraklıları varsa şu an steam'de rainbow6 çakması bir ghost in the shell oyunu var. 2 yıl önce betasını oynamıştım ve zevkliydi. Çok duyulan bir oyun olmadığından meraklısı varsa diye duyurmak istedim
anime gibi hissetirmemesinin sebebi çizimlerinin 3d olması yüzünden benim görüşürüm netflix çok yapıyor bunu baki mesela ilk baş sarmıştı ama 10.bölümden sonra sıkılıp kapattım.3d olupta beğendiğim tek anime ajin demi human oldu.Ghost in the Shell serisindende bir sürü seri var gördüğüm kadarıyla ben sadece ilk filmini izledim beğenmiştim ama diğer serilerini açıp izleyesim gelmedi.

BSC Misafiri

23.3.2020 21:01:09

+1
Bu seri hiç anime gibi hissettirmiyor. O eski ghost in the shell tadını alamadım. Ayriyetten animenin meraklıları varsa şu an steam'de rainbow6 çakması bir ghost in the shell oyunu var. 2 yıl önce betasını oynamıştım ve zevkliydi. Çok duyulan bir oyun olmadığından meraklısı varsa diye duyurmak istedim

memomix

23.3.2020 15:21:53

0
Matrix'in ana teması olarak da bilinir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız