Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix, Sonic Prime 3D Animasyon Dizisini Duyurdu

 
Netflix'ten Sonic the Hedgehog animasyon dizisi geliyor.
 
SEGA, WildBrain Studios ve Man of Action Entertainment ortaklığıyla geliştirilen yeni 3D animasyon dizisi Sonic Prime resmi olarak duyuruldu.
 
2022'de yayınlanacak ve 24 bölümden oluşacak.
 
Çocukları, aileleri ve serinin uzun süreli hayranlarını hedef alıyor. Belirtilene göre dizide garip yeni bir çoklu evrenin kaderi Sonic'in ellerinde. Sonic'in yeni macerası, evreni kurtarma yarışından çok daha fazlası. Kendini keşfetme ve kurtuluş üzerine bir yolculuk.
 
Netflix, video oyun uyarlama duyurularına hız kesmeden devam ediyor.  The Witcher: Blood Origin, Resident Evil, Assassin's Creed, The Division, Final Fantasy live-action dizileri ve Resident Evil: Infinite Darkness, Cyberpunk: Edgerunners, Splinter Cell, Cuphead, Tomb Raider animasyon dizileri dahil olmak üzere yapım aşamasında olan pek çok projeleri bulunmakta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Netflix
Distopyan Bulmaca Macera Oyunu The Plane Effect Duyuruldu MLB The Show 21 PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One için Duyuruldu

BSC Misafiri

1.2.2021 22:22:40

+1
Maşallah bir benim dizimi yapmıyorlar. Uyarlamadıkları oyun kalmadı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız