Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix Bir Gecede Tam 17 Milyar Dolar Kaybetti

 
Geçtiğimiz günlerde tarihinde ilk defa bir ay içerisindeki abone sayısının azaldığını açıklayan Netflix, bu durumun faturasını çok ağır ödemişe benziyor.
 
Yaptığı abone açıklamasının üzerinden saatler dahi geçmemişken Netflix'in borsa değeri tam 10 puan düşerek 325 dolarla adeta dibe çakıldı.
 
Halka arzı olan şirket böylece bir gecede 17 milyar dolar değer kaybetti. Bu değer düşüşü bu denli büyük çaplı bir şirketin son yıllarda yaşadığı en büyük değer kaybı olarak göze çarpıyor. 
 
Son aylarda bünyesine kattığı ve çıkardığı yapımlarla, dizilerle ve filmlerle izleyicilerin tepkisini çeken Netflix'in bu duruma nasıl reaksiyon göstereceğini hep beraber göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book netflix piyasa değeri
Sumo Digital ile 2K Yeni Projelerde Çalışmak için Ortaklıklarını Duyurdu Sızdırılan Marvel's Avengers Oynanış Videosu Thor'u Gösteriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

5.8.2019 13:59:05

0
Aynaya bakınız terimini nerde ve nezaman kullanacağınızı öğreniniz bence! Ben size hakaret etmedim.Eşcinsel bireylerin haklarına saygısızlık yapmışsınız + Bilim adamlarına laf söylemişsiniz + Abd deye giden herkezi eşcinsel zannetmişsiniz eş cinselligide kendinizce medeniyetle bağdaştırmışsınız.Medeniyet herkezin haklarına saygı gösterilen yerdir ve Dünyanın en zeki insalarıda herkezin haklarına saygılı bir memleket ister orda yaşamayı arzular söylediklerlimi ya yanlış anlıyosunuz yada kendi işinize geldiği gibi anlıyosunuz yazık.Aynaya bakacak hiçbirşey yapmadım.

mementopolis

31.7.2019 12:33:11

0
Aynaya bakiniz

aykut291

30.7.2019 19:48:35

0
Nolucak işte kendine göre yorumlamışsın kendi anlıyacağın gibi.

mementopolis

30.7.2019 19:43:35

0
Tabii hemen abd'ye gidiyorlar, hazirciligin bu kadari :D . Her "zekiyim" diyen de "ben gay'im" diyordur

aykut291

30.7.2019 13:04:44

0
Merak etme zaten uymuyorlar bu yüzde açlık sefalet kin gözyaşı hertürlü rezalet uymayanlarda. Bu yüzdende dünyanın bütün gelişmiş insanları gider ABD deyi tercih eder.Bizim gibi gelişmemiş olan ülkelerdeki zeki insanlar oraya göç eder ortalıkta sizin gibi uymayan insanlar kaynar.

aykut291

30.7.2019 12:37:04

0
Siz rahatsız olabilirsiniz belli bir kesimde rahatsız olabilir yapacağınız şey netflix üyeliği satın almamak ben rahatsızlık duymuyorum ve benim gibi rahatsız olmayanlarda var aksine bence daha çok yayılmalı Eşcinsellerin kimseye bir zararı yok onlarda diğer insanlar gibi biz böyleyiz bizi böyle kabul ediyorlar.Dünya kimsenin etrafında dönmüyor herkez birbirine saygı duysun rahatsız oluyosan izlememek en doğal tercihin ama biz rahatsız olmuyoruz bizimde izlemek tercihimiz Siz buna karşı çıkarak bizim tercihimize saygı göstermiyosunuz bence karşı çıkmayın rahatsızda olmayın hayatınıza bakın ve herşeyi olduğu gibi kabul etmesini ögrenin.Eşcinseller suçlu değil onlarda bir birey!

BSC Misafiri

29.7.2019 18:20:21

0
Birader bak sebeplerini söylüyorum PUNİSHER 3. SEZON İPTAL(ÇIKMAYACAK DAHA DİYORLAR) WİTCHER DİZİSİ ÇIKARIYORSUN KARAKTERLER ÇÖP HİÇ BENZEMİYOR NE KİTABA NE OYUNA UYGUN B*K B*K DİZİLER ÇIKARTIP GÜZEL OLANLARI YA İPTAL EDİYOR YADA KÖKLÜ DEĞİŞİMLERLE ÖNÜMÜZE KOYUYORSUN E SEN BİZDEN NE BEKLİYORSUN ?

BSC Misafiri

24.7.2019 15:54:34

0
Eee sen gider her yere "ırkçılık yapmıyoruh bahun" demek için siyahileri,hintlileri koyarsan böyle olur. Koskoca bir hikaye var, koskoca bir senaryo var sen gidip karakterle alakasız kişiler oynatırsan bu tepkileri biriktirirsen böyle olur. Lgbt veya cinsel seriler eklemeleri umurumda değil. Beğenmeyen izlemez bu kadar basit. Ancak sen gidip özgün projeleri alıpta kafana göre değiştirip sunarsan tepki çekersin. Aynını hollywood'da yapıyor artık. Neymiş ırkçılık yapmıyorlarmış, hatta bu yüzden spiderman siyahiymiş felan. tamamen boş işler.

barkin67

23.7.2019 19:41:35

0
Biraz daha fazla içerik üretmeleri lazım

CrystalChamp

22.7.2019 21:17:06

0
Berkay hormonal rahatsızlığından dolayı tercihini hemcinslerinden yana kullanan bireylerden bahsettim. Bu kesimin varlığından haberdar değil misin benim cahil kardeşim? Çevremde fazlaca gay arkadaşım var; hatta doktor bir ev arkadaşım da oldu vaktinde. Beraber yaşadık. Tek bir defa dahi kendisini cinsel tercihinden dolayı yadırgadığım olmamıştır. Fakat bu homoseksüel olayların dizilere sürekli malzeme olması bunu bir yaşam biçimi olarak benimsemeye başlayan insanların sayısını da arttırmakta, kimlik kazanma yaşlarında olan bireyleri etkilemekte. Benim endişem bununla alakalı. Sana tavsiyem; kitap oku. Edineceğin bilgilerin yanı sıra algı ve kavrama kabiliyetini arttırmış olacaksın. Beynini geliştirmek için egzersizler yap ve büyümek için kendine biraz zaman tanı acele etme, artislik yapma, efendi ol Ayrıca Aykut sana bir tavsiyem yok. Üslubundan henüz gelişimini tamamlamadığın ve bu konuda ümitsiz olduğun anlaşılıyor. Ağız düzebilecek yeteneğin varsa da yüz yüze görüşebiliriz. Derdini medeni bir şekilde dinlemeye hazırım.

İdrak İstimlak

21.7.2019 18:19:16

0
İyi de alıntı yaptığınız mesajda da, mesaj sahibi sizin söylediğiniz şeyi söylemiş ve bunun bir genetik rahatsızlık değil, yaşam biçimi olarak sunulmasından rahatsız olduğunu dile getirmiş. Şahsen ben de rahatsızlık veya değil, sebebi ne olursa olsun, bu tip olayların her dizi de, filmde gözümüze sokulmasından rahatsız oluyorum. Netflix bu anlamda son dönemdeki tüm yapımlarında bu konulara zoraki değiniyor ve bu da sadece bizim gibi değil, Amerika gibi ülkelerde de rahatsızlık yaratıyor. Kimin ne yaptığı, ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmediği gibi, bunun çağdaş yaşamın bir parçası gibi sunulması da doğru değil.

BSC Misafiri

21.7.2019 16:02:39

0
filmler kanal d gece kuşağı gibi, diziler desen bayıyor. Belgeseller hariç çöpflix.

Geldimmigordun

21.7.2019 15:18:56

0
Aynen His Dark Materials Watchmen Westworld GoT evreninde geçecek dizileri var Ayrıca disney geliyor Loki Mandolorian vs işleri çok zor

mementopolis

21.7.2019 02:24:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Nolucak işte senin gibi ağzı dili olan konuşuyor ağzınız torba değilki birileri düzsün. ABD de gelişmiş Ülkelerde eşcinsellik artık yasal ve normal birşey.Biz Ortadoğu 3. Dünya Ülkesiyiz adamların genel olarak eşcinsellerle derdj yok orda herkez kendi hayatına bakıyor.Eşcinsellik bir rahatsızlık değildir yaşam tarzı hiç değildir.Tamamen doğuştan gelen birşeydir.Bilim adamları bunun kanıtını yıllar önce ortaya koydu Eşcinsellik tamamen doğal Hayvanlarda bile vağar olduğu kanıtlandı Geçtiğimiz yıllarda Suudi arabistanda 2 tane Erkek At birbiriyle ilişkk yaşıyor die katletti sizin gibi yobazlar Dünyadan yok olma umuduyla çok zor ama inşallah birgün yok olur gidersinizde insanlık biraz nefes alır!
Bence o bilim adamlari bilim adamligini sorgulasin bence. Amerika'da olan her halt baska ülkelerde yasanmak ve sözde modern/ cagdaslik ilkesine uymak zorunda da degiler.

aykut291

20.7.2019 20:08:55

+2
Nolucak işte senin gibi ağzı dili olan konuşuyor ağzınız torba değilki birileri düzsün. ABD de gelişmiş Ülkelerde eşcinsellik artık yasal ve normal birşey.Biz Ortadoğu 3. Dünya Ülkesiyiz adamların genel olarak eşcinsellerle derdj yok orda herkez kendi hayatına bakıyor.Eşcinsellik bir rahatsızlık değildir yaşam tarzı hiç değildir.Tamamen doğuştan gelen birşeydir.Bilim adamları bunun kanıtını yıllar önce ortaya koydu Eşcinsellik tamamen doğal Hayvanlarda bile vağar olduğu kanıtlandı Geçtiğimiz yıllarda Suudi arabistanda 2 tane Erkek At birbiriyle ilişkk yaşıyor die katletti sizin gibi yobazlar Dünyadan yok olma umuduyla çok zor ama inşallah birgün yok olur gidersinizde insanlık biraz nefes alır!

ibo-wan

20.7.2019 18:40:51

0
HBO çıtayı o kadar yükseltti ki Netflix altında kaldı, orijinal show ve film bölümüne acilen düzgün bir yönetici getirilmeli

BSC Misafiri

20.7.2019 17:53:19

0
Enflasyonda zirvelere oynarken kur yükselirken enflasyon açlık sınırının altındayken tuzu kurular bir de yorum yapmıyorlar mı 40 lira 1 lira diye....

# Ace #

20.7.2019 17:00:25

0
Beter olsunlar The Witcher dizisi için Triss gibi bir şaheser karakteri çingen kılıklı bir kadına oynatacaklar lol.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

# Ace #

20.7.2019 16:59:43

0
Beter olsunlar The Witcher dizisi için Triss gibi bir şaheser karakteri çingen kılıklı bir kadına oynatacaklar lol.

# Ace #

20.7.2019 16:58:28

+1
Beter olsunlar The Witcher 3 dizisi için Triss gibi bir şaheser karakteri çingen kılıklı bir kadına oynatacaklar lol.

Berkayselcuk

20.7.2019 16:37:13

+1
Tam laf edecektim gaylik ne zamandan beri bir rahatsizlik diye ama sonra farkettim burasi donanim haber, kadin dusmanliginin, irkciligin turkiyede genel merkezi. Tabii ki boyle homofobikler de burada olacak.

Berkayselcuk

20.7.2019 16:31:04

0
Vay be tam benim de uyeligi iptal ettirip digiturk play e gectigim tarihte olmus Ben de sebebimi yazayim madem. Yaklasik 1 yildir netflix kullaniyordum. Benden kullanan 3 arkadasim daha vardi. Abi sorun netflix in surekli kendi yapimlarini one koymasi. Arti arayuzu yuzunden mesela sadece komedi filmleri kategorisindeki filmleri tam listesini goremiyorum hic. Surekli algoritma ayagina bana kendi sectiklerini gosteriyor ve bunlar da hep kendi yaptigi ne idugu belirsiz, politik dogruculuk dolu yapimlar. Zamaninda belgesel ve stand up lari icin acmistim. Bbc belgesellerini azaltmislar, standup lar da tukendi. Komedi dizisi izlemeyi seven biriyim bir de, onlardan da hep netflix "komedileri" kaldi ki artik direkt bir on yargiyla hic acmiyordum bile onlari. Simdi digiturk play e gectim, 5 para etmez bir arayuzu ve stream kalitesi olmasina ragmen izlemek istedigim kategorinin tamamini buluyorum. Buldugum yapimlar eski de olsalar ismi cismi olan filmler diziler. Uzerine canli tv servisinde guzel belgesel kanallari var. 13 lira da buyuk bir para degil. Burayi da bitirince netflix e belki geri donerim ama suan keyfim cok yerinde digiturkle.

CrystalChamp

20.7.2019 11:57:45

0
Gay'liğin meşrulaşmasına büyük katkı sağlıyorlar sağolsunlar. Bunların sayesinde gay'lık artık doğuştan gelen biyolojik bir rahatsızlık olarak değil de yaşam biçimi olarak benimsenmeye başlandı. Teşekkürler Netflix.

Deswaaa

20.7.2019 10:28:58

+5
Eş cinselliği ve 15 yaşındaki kızların şapur şupur öpüşmelerini iyi bişiymiş gibi gösterip topluma yaymayı düşünüyorlar ve son yapımlar bence kalite olarak yerlerde sürünüyor abd hizmetle tr hizmet arasında uçurum fark var böyle rezil iyilik olmaz olsun size gay sevişmeleriyle iyi izlemeler

mehmetalpertr

20.7.2019 01:52:04

0
The Witcher Fragman geldi.. Belki bununla biraz kurtarırlar gibi.

rambocuk

20.7.2019 01:45:53

+1
adamlar banka soygununa bile gay muhabbeti sokuşturmayı başarmış iyiki abone değilim, eşcinseller ile bir derdimiz yok ama böyle yaparlarsa boş yere insanlar gözümüze antipatik görünmeye başlıyacak

BSC Misafiri

20.7.2019 00:39:30

+1
Disney sonrası çok daha büyük bir kayıp bekliyorum.

BSC Misafiri

19.7.2019 23:38:27

+1
Her dizide gereksiz seks ve eşcinsellik içeriklerinizi ilgili kişilere pazarlayıp ordan kayıplarını karşılasalardı.

BSC Misafiri

19.7.2019 22:38:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sic Parvis Magna Millet 1 liranin hesabını yapıyor hocam ayda 40tl vermek koyar o tiplere. Ben gayet memnunum valla Netflix sayesinde dijitale alıştık. Geçenlerde de Amazon Prime aldım mis gibi.
Galiba yabancılara o bir liranın lafını yapma olayı daha fazla :) Jim Sterling'in son videosuna baktım SolSeraph diye bi oyuna inceleme yapmış oyun kötü diye verdiği 15 doların bile hesabını yapıyor, güzel yapımları var Netflix'in tüm içeriği çöpmüşcesine konuşanlar nerden türedi?

Lord Melkor

19.7.2019 21:02:48

+2
Netflix I sadece rahat diye kullanıyorum. İçeriği leş. En iyi dedikleri dizilen izlerken bile bayıyorum ki çöp yapımları izleyebilen ben bile bayıyorsam bunlarınkine çöp demek çöplere hakaret olur. Ki birazcık dizi geçmişi olan kişilerinden benzer hisler yaşadığına eminim.

Queen Hentai

19.7.2019 19:50:09

0
IPTV akar.

Guest-2C5CD639E

19.7.2019 19:48:42

+3
Millet 1 liranin hesabını yapıyor hocam ayda 40tl vermek koyar o tiplere. Ben gayet memnunum valla Netflix sayesinde dijitale alıştık. Geçenlerde de Amazon Prime aldım mis gibi.

Frantic22

19.7.2019 19:00:45

+8
millete de yaranılmıyor. 1 paket sigara parasına 1 aylık üye olup binlerce içeriği izleme şansı buluyorlar hala yok çöpmüş yok kötüymüş. ne desek boş.

bilal1153

19.7.2019 19:00:23

+2
az ama öz yapım yap, sjw müdür ne boksa o taraflardan bezini çek abonen düşmesin netflix bey.

Philipp_Plein

19.7.2019 18:51:01

+4
USA da bile millet içeriği beğenmeyip aboneliğini iptal ediyorsa bizim ülkemizdekiler ne yapsın? İçerik resmen çöp ötesi 10₺ verilmez.

porsux

19.7.2019 18:38:34

+2
vasat yapımlarla doldurursan böyle olur. elle tutulur nerdeyse hiçbişey yok. netflix çöplüğüne döndü güzelim abonelik.. diziler hadi neyse bir şekilde kurtarıyorda filmlerde işler hiç iç açıcı değil.

BSC Misafiri

19.7.2019 18:33:56

+1
Siyahi Ciri yüzünden mi?

Antikaruh

19.7.2019 18:17:28

+9
Dizi ve filmlerinin ortalaması 5 puanlarda geziyor. Hepsi çerezlik. Hepsi 2-3 bölüm sonra bayan yapımlar. 2-3 tane popüler yapımın yakasına yapışmışlar onları da bırakmıyorlar. Şirket SJW'lerin elinde, ergen dizisi, öğle kuşağı programı ürtecisi haline gelmiş durumda. Eski içeriği tüketmeyen kalmadı gibi bir şey zaten, eski filmlerin hiç bir önemi yok. Son zamanda yapılan zamlarda cabası. Bir GOT bir Chernobyl, Deadwood, Westworld, Sopranos, True Detective, OZ vs vs kalitesinde/büyüklüğünde yapım üretemeden fazla bile dayandılar. 17 milyar dolar az buz değil. Bir şeylerin bu adamları dürtmesi lazımdı, umarım iğnenin büyüklüğü yeterli olmuştur.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız