Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neon Abyss, Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu

 
 
Yıl sonuna kadar her gün yeni bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunan Epic Games'in diğer oyunu Neon Abyss oldu. Neon Abyss'i yarın saat 19:00'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Ateş et ve ilerle ile derin, rogue benzeri mekanikleri birleştiren Neon Abyss'te, bizzat Hades tarafından Abyss'in içine sızarak Yeni Tanrıları yenmek için oluşturulan bir özel tim olan "Grim Squad"ın bir üyesi olarak oynuyorsun. Ölüm son değildir, her öldüğünde daha da güçlü hale gelirsin.
 
Her bir denemede yeni odalar, öğeler, elebaşları, özel kurallar ve yeni sonları açabileceksin! Bu da özel oynayış stiline göre uyarlanan her bir zindanın eşsiz ve genişleyebilir olduğu anlamına gelir.
 
Her bir zindanda ilerlerken, rastgele düşen öğeler Abyss'e sızmana yardımcı olacak ve bu pasif etkiler tüm öğeler arasında üst üste birikebilir. Kaç tanesinin uygulanabileceğine ilişkin bir sınırın olmamasıyla birlikte elde edilebilen çok çeşitli kombinasyonlar her bir denemeyi benzersiz hale getirir. 
 
Epic Games sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store ücretsiz oyun
DNF Duel - About HP Fragmanı ESA OPEN FIRE LEGACY BAŞLIYOR

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız