Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed'in Yeni Oyunu İçin Geri Sayım Başladı

 
Bugün Need for Speed'in resmi sitesinde bir geri sayım başlatıldı ve büyük ihtimalle yeni oyunun tanıtımı yakında geliyor. 
 
Need for Speed'in resmi sitesindeki geri sayım 2 gün sonra bitiyor yani 14 Ağustos'ta. Geri sayım bittiğinde Electronic Arts'ın finansal konferansı başlıyor. Oyun önümüzdeki Gamescom etkinliğinde detaylı olarak tanıtılma ihtimali çok yüksek. Haberler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Buraya tıklayarak geri sayımın olduğu siteye gidebilirsiniz.
 
Need for Speed'in bir önceki oyunu 10 Kasım 2017 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü. Son oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Dünyanın en çok satan video oyun serilerinden biri olan Need for Speed™, yeni sürüş aksiyonu Need for Speed Payback ile bomba gibi bir dönüş yapıyor.

Fortune Valley’nin yer altı dünyasında, bir ihanetle bölünen ekibiniz, şehirdeki kumarhanelere, suçlulara ve aynasızlara hükmeden adi karteli, yani Kasa’yı devirmek için intikam arayışıyla tekrar bir araya geliyor. Bu yozlaşmış kumarcılar cennetinde bahisler yüksek oynanır ve Kasa her zaman kazanır. Yarışçı Tyler, Şovmen Mac ve Dümenci Jess’in dünyasına dalın, birbirinden zorlu ve farklı etkinliklerde direksiyon sallayın. Valley’deki yer altı dünyasının saygısını kazanıp Kasa’yı devirecek o son yarışta yer almak için her sürücünün yarışlara katılması, görevleri tamamlaması ve meydan okumalara karşılık vermesi gerekiyor.  

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite need for speed yeni oyun geri sayım
Seth Killian Riot Games'ten Ayrılarak Epic Games'e Katıldı God of War'un En Zorlandığımız Savaşları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

haktan24

13.8.2019 20:41:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Forza ile NFS karşılaştırmak kadar saçma bir olay yok biri simülasyon öbürü arcade tamam forza sürüş hissiyatı açısından NFS'yi sollar da NFS'nin o konuda bir iddiası yok zaten adamlar aksiyonu bol yarış oyunu yapıyorlar yani NFS ve forza birbirlerinin eksiklerini tamamlıyor gibi bir şey olmaz ama eğer iki oyunun iyi yanlarını alıp ortaya bir oyun koyarsalar bırak türüne belki de sektöre hükmeder
horizon da arcade güzel kardeşim sen diger forza motorsport ile karıstırdın galiba nfs de arcade aynı kulvardaki oyunlar ea nın kendini silkelemesi lazım yoksa forza aldı basını gitti hiç oynamadıysan bir forza horizon 3 veya 4 ü oynamanı şiddetle tavsiye ederim aradaki ucurum farkını anlaman için saygılar.

BSC Misafiri

13.8.2019 07:57:56

0
Forza ile NFS karşılaştırmak kadar saçma bir olay yok biri simülasyon öbürü arcade tamam forza sürüş hissiyatı açısından NFS'yi sollar da NFS'nin o konuda bir iddiası yok zaten adamlar aksiyonu bol yarış oyunu yapıyorlar yani NFS ve forza birbirlerinin eksiklerini tamamlıyor gibi bir şey olmaz ama eğer iki oyunun iyi yanlarını alıp ortaya bir oyun koyarsalar bırak türüne belki de sektöre hükmeder

solgunaltair

12.8.2019 22:34:48

0
Şahsen Forza serisiyle NFS serisi farklı kategoride diye düşünüyorum. 2 seriyide aktif olarak oynuyorum, Forza kendi kategorisinde kral ama biraz çocukça gibi geliyor bana. arayüzler, dans etmeler, polis olmaması vs tarzı şeyler. NFS serisi ise illegal sokak yarışı, aksiyon, polis kovalamacaları tarzında olduğu için bana daha zevkli geliyor. Ancak 2012 den beri çıkardığı seriler şahsen çok kötü. Özellikle sürüş tarzı.

haktan24

12.8.2019 19:47:33

0
yıllardır nfs serilerini oynarım yasım 29 nfs undergraound nfs undergraound 2 most wanted üzerine adam gibi oyun gelmedi kimse kimseyi kandırmasın bol aksiyonlu patlamalı catlamalı oyun getirip durdular boynan suan için en haz ettigim oyun acık ara forza horizon 3 ve 4 dür muaazam bir oynanıs deneyimi sunuyor hele birde direksiyon set iniz varsa tadından yenmez ea ne kadar adam gibi need for speed serisi cıkarır ozaman bizde özümüze döneriz onun haricinde hiç bir şekilde forza horizon a rakip olabilcek suan için arac oyunu mevcut degil acık dünya olarak bahsediyorum pist oyunları ile gelmeyin lütfen...

TheNewAtilla

12.8.2019 16:53:16

+1
“Forza nfs'in tırnağı olamaz” Bu günlük bu kadar forum yeter

BSC Misafiri

12.8.2019 16:35:27

+2
Forza nfs'in tırnağı olamaz her 2 sende bir aynı oyunu cikartıp duruyolar forza 2 3 4 hepsi ayni garfikler dışında hiçbir fark yok.

BSC Misafiri

12.8.2019 16:35:09

0
EA kötü bile yapsa satar adamlar marka değeri var. Ayrıca kötü de satsa yine yapar adamlar köklü bir firma horizona rakip olmak isterseler bile sadece ea yapar.

Deswaaa

12.8.2019 16:05:44

0
Şu gran turismo yapımcısı forza horizon gibi yarış oyunu yapsın artık ps yarış oyunu yok çöp dolu

onurk

12.8.2019 14:17:50

+3
Forza gibi bi oyun varken işleri çok zor hatta bence Sony nin bile horizon benzeri bi oyuna ihtiyacı var gran turismo nun yanına

BSC Misafiri

12.8.2019 13:52:50

+3
Artık yeni kral forza horizon ...
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız