Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neden Fallout 3'te Hiç Merdiven Yok?

 
     Fallout 3'te hiç merdiven olmadığını farketmiş miydiniz? Basamakları olan merdivenlerden bahsetmiyorum. Genelde duvarlara monte edilen ve tırmanarak çıktığınız merdivenler şimdiye kadar Fallout ve Elder Scrolls serilerinde hiç kullanılmamış. Bethesda'dan Todd Howard bunun nedenini açıkladı.
 
     Howard, "Bu oyunlarımızı oynayın ve tırmanabileceğiniz bir merdiven bulun. Öyle bir şey yok." şeklinde söze başladı ve bunun nedeninin oyun motorunda yapay zeka sorunlarına neden olduğunu söyledi. Bu yüzden bu oyunlarda şimdiye kadar hiç merdiven kullanılmamış. Howard bunlara ek olarak da "Bir gün neden bu merdivenleri bu kadar çok istediğimizi bulmaya çalıştık fakat aslında merdivene ihtiyacımız yoktu. Bu kendimizi beceriksiz yapımcılar olarak hissettiriyor çünkü daha merdiven bile koyamıyoruz." diyerek zayıf noktalarını da açıklamış oldu.
 
     Aslında şimdiye kadar merdivenlerin eksikliğini hiç hissetmemiştik (En azından ben hissetmemiştim) fakat bunu öğrendikten sonra Fallout: New Vegas'ta takıntılı bir şekilde merdiven arayabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fallout 3 bethesda pc ps3 xbox360 Todd Howard Elder Scrolls merdiven
Medal of Honor'ın Yeni Oyun İçi Videosu PlayStation Move'un Kullanım Talimatları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

atahan12

10.1.2011 14:08:47

0
Son yazan arkadaş fallout NV ta hardcore modu var.Bunların hepsi var.

BSC Misafiri

15.8.2010 18:08:54

0
Fallout3 ün yeni oyunu gene birkaç sönük eklentiyle para kazanma amaçlı çıkan bir oyun birkaç ufak yenilik haricinde gene sönük olacak, adam mesela hiç mi acıkmaz yada uykusu gelmez daha çok etkileşim gerek , hava şartları değişmeli, NEXUS sitesindeki modlar bile daha iyi, Bethesda dan daha iyi yenilikler bekliyoruz.

Antrim

15.8.2010 14:26:07

0
NORMAL MERDİVENLER OLDUGU İÇİN PEK SORUM YOK.

Zack Fair

15.8.2010 09:29:58

0
Ço gerekli birşey değil zaten. Ben de hiç farketmemiştim bunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 3
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız