Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naughty Dog: "PS Vita İçin Yeni Projemiz Yok"


     Şu sıralar The Last of Us ve ismi bilinmeyen bir yeni nesil proje için çalıştığı söylenen Naughty Dog ekibi, Playstation Vita'yı boş geçecek gibi gözüküyor. Ekip, Vita için bir projelerinin olmadığını açıkladı.
 
     Uncharted serisinin Vita oyununun bile yapımında yer almayan Naughty Dog, oyunu başka bir Sony stüdyosuna emanet etmişti. Vita'yla ilgili oyunlar için ise Arne Meyer, "Guerrilla, Media Molecule, Santa Monica gibi stüdyolardan Vita'ya oyun görebilirsiniz fakat biz Vita'ya oyun yapmayacağız. Asla demiyorum fakat şimdilik planlarımız yok." açıklamasını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Tony Hawk HD'nin İlk Oyun İle Kıyaslaması Uncharted 3'e Yeni Co-op Modu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

avatar78

21.2.2012 20:23:42

0
Sony zorlamıyor ki yapsınlar

Chidori

21.2.2012 16:09:20

0
Yok fakat olmayacağı anlamına gelmez.

Bowser Zeki

21.2.2012 13:36:02

0
Yeni bir crash efsanesi istiyoruz!

BSC Misafiri

21.2.2012 12:22:37

0
PlayStation 4`un en büyük kozu Uncharted 4 olacak. Pazarlama olarakta 4 rakamı değerli. Bu yüzden şu an var olan tüm güçleri ile Uncharted 4 için çalışıyorlar ve diğer ekipte PS3`un yeni göz bebeği The Last Of Us ile meşgul. Zaten Vita için Uncharted çıkarttılar 2 sene sonra vita için yeni bir oyun daha yaparlar. Şu bir gerçek bu nesle damgasını vuran hatta gelecek neslin en gözde firmasının Sony`nin alt stüdyosu gibi olması gerçekten büyük bir başarı. Sony bu nesil sanki bilinçli olarak gelecek nesle yatırım yaptı ve başarılı olan tüm firmaları yanına aldı diyebiliriz. Uncharted serisi olmasaydı Sony 60 milyon barajını görmekte çok zorlanırdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız