Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naughty Dog Eş Başkanı Emekliye Ayrılıyor

 
   Naughty Dog eş başkanı Christophe Balestra geçirdiği 15 yıldan sonra ekipten ayrılacağını duyurdu. 
 
"Çok yakında böyle zor bir şey söyleyeceğimi hiç düşünmedim -- burada geçirdiğim 15 yıldan sonra, Naughty Dog'tan ayrılmamı duyuruyorum. Son günüm 3 Nisan 2017'de olacak." 
 
"2002'de Naughty Dog'a katılmak ailem ve kariyerim için en büyük karardı. Crash Bandicoot ve Jak & Daxter'ı yaratan ekibe katılacağım için heyecanlıydım."
 
   2002'de Naughty Dog'a programcı olarak giren ve ardından eş başkanlığa kadar yükselen Christophe Balestra başka bir oyun firmasında çalışmak için Naughty Dog ekibinden ayrılmıyor. Christophe Balestra, ailesi ile daha fazla zaman geçirmek istediğini ve kişisel seviyedeki projelerde zamanını harcamak istediğini belirtti.
 
   Christophe Balestra tam olarak 3 Nisan 2017 tarihinde şirketten ayrılacak. Ardından diğer ortak başkan Evan Wells başkanlık görevini tek başına üstlenecek. 
 
   1984 yılında kurulan Amerika Birleşik Devletleri merkezli oyun geliştirici stüdyo Naughty Dog şu anda Uncharted: The Lost Legacy ve The Last of Us: Part II üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Dark Souls III - ‘The Ringed City’ DLC Ekran Görüntüleri Mount & Blade II: Bannerlord için Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız