Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Naughty Dog, En İyi Konsol Oyunu Yapımcısı"

Nathan Drake'in oyun dünyasında bıraktığı iz, uzun süre akıllarda kalaca ve pek çok yapımcıya ilham olacak gibi...
     Merakla beklenen yeni yapımı Enslaved çalışmalarına devam eden Ninja Theory ekibi, ailecek Naughty Dog fanatiği olduklarını bu sözlerle açıklıyor; "Naughty Dog, en iyi konsol oyunu yapımcısı."
 
     Aslında biraz daha geriye gitmek gerekirse, Enslaved dağıtımcısı olarak açıklanan Namco-Bandai'de Uncharted 2'yi işaret ederek, mantık olarak bu oyunun üzerine kurulu bir yapım inşaa ettiklerini dile getirmişti. Ve hatırlayacağınız gibi Ninja Theory, PS3'e özel çıkan ilk yapımlardan birisi olan Heavenly Sword ile karşımıza çıkmıştı.
 
     Ninja Theory patronu Tameem Antoniades yaptığı açıklamada ; "Uncharted 2 bir aksiyon - macera oyununun olması gerektiği gibi bir kalıp oluşturdu. Bu sanki biz onları kopyalıyormuşuz gibi anlaşılmasın. Bizim oyunumuz tamamen farklı hikaye, farklı karakterler, daha çok yakın dövüşe odaklı ve farklı ayarlar üzerine kurulu. Gelmek istediğim nokta; sanırım hem benim hemde tüm ekibin Naughty Dog'a karşı büyük bir hayranlığı var. Onlar şu anda sektörde iş yapan en iyi konsol yapımcısı ekip."
 
Enslaved, yıl içerisinde çıkış yapabileceğinin sinyallerini vermişti.
 
Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Enslaved aksiyon macera Namco Bandai Ninja Theory
Pokemon Black & White Kapak Resimleri Belli Oldu Mega64'ten SC: Conviction Parodisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheMarjinaLs

5.2.2011 13:40:25

0
Naughty dog ''Sadece NEXT - GEN'de çıkarmadı oyunları...CRASH BANDİCOOT SERİSİ UNUTTUNUZ HERHALDE? '' Bu şirket yapıyor abi dedirttiği için millet bu kadar güveniyor.... benCE ŞU DÜNYADA EN GÜZEL OYUN YAPAN AZ ŞİRKET VAR ; BUNLARIN BAŞINDA 1.ROCKSTAR - 2.NAUGHTY DOG GELİYOR... Bizimle UNCHARTED Serisini tanıştırdığı için ayrıca teşekkür etmemiz gerek bu adamlara

PoWerMaN23

1.6.2010 22:39:27

0
Yeni çıkan oyunlara sahip olmama ramen halen Uncharted 2 yi multiplayer olarak oynamaktayım(58 lwl xD)Gerçekten gördüğüm en iyi oyunlardan biri naughty dog unda en iyi konsol yapımcısı olduğunada katılıyorum

freshmind

1.6.2010 00:31:34

0
Sabotime Grafikler ile ilgi birşey demedim ki , zaten demeye gerek yok oyun fevkaladenin fevkinde grafiklere sahipti.. Sen kendini tam ifade edememişin ... Yada birşeyler ters gitmiş hayatında , bu yorumu yazarken...

ReBRooW

30.5.2010 22:03:25

0
Arkadaşlar Tüm Platformda oyun oynadım. Konusu, Oynanışı, Grafikleri herşeyi ile tek geçerim. Metal Gear Solid Fanıyım ama onu bile bukadar övemem. Beni Alıp götüren bir oyun. Herkez beğenmek zorunda asla değil mesela ben Tom Raider hiç beğenmem ama Fanları var yani oyun göreceli birşey. Fakat Beğenmemekle asla en iyisi olamaz demek çok farklı. Bu oyun Yılın Oyunu Yılın En İyi Grafik Yılın En İyi Konusu Yılın Yapımcısı vs.vs.vs diye uzayıp giden bir liste. Hakkını yememek lazım. Şuanda tekrar oyunu cıksada oynasam dediğim tek oyun. Başka Yok. Varsa sizler söyleyin.

mertvontrier

30.5.2010 21:45:47

0
Uncharted serisi tartışmasız yeni neslin galibi. Hakettiği ilgiyi ve değeri gördü. Ödüllere boğuldu ve yüksek puanlar aldı. Oynamayanlar mok atıp durmasın. Oynayanlar da yeni nesilde daha iyisi varsa söylesin.

On.E

30.5.2010 19:08:14

0
Konsola özel oyun yapan yapımcılar arasında en iyi derse tartışmaya açılabilir ama konsola oyun yapan tüm yapımcılar derlerse yok artık derim ilkini kastettiklerini varsayıyorum..

Clanox

30.5.2010 17:06:22

0
@cryptdlg Yaş 17.10 yılı aşkın süredir oyun oynarım sivri zekalı arkadaşım.Oyunun kalitesini değerlendirirken neden tüm siteler önce grafiklere bakar bi bak bakalım.
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Adamlar o kadar ödül yağmuruna tutuldu.. Birçok oyun yapımcısı ve oyun Uncharted 2'den esinlendi, yılın oyunu oldu şu oldu bu oldu ama haila şu 1-2 tane ileri zekalı arkadaşı tatmin edemedi.. (Oyunu oynadıklarından şüpheliyim ) Onların tatmin olabilmesi o kadar değerli ki bilemyiorum ne yapsak ne etsek .. Bir arasak Naughty Dog'u da bildirsek. Tatmin edemediğiniz arkadaşlar var diye.. Yahu ne aradınızda bulamadınız 3rd Action bir oyundan ? Film yapımcılarını bile konuşturcak film gibi bir oyundu.. Crash'ten bahsetmiyorum bile.. Bilen bilir. Eski ile yeni arasında sürekli gidip geliyoruz ama bu adamların ara oyunlarınıda unutmamak gerek. Bana göre en iyi konsol oyunu yapımcısı Santa Monica idi ( Gow serisi ) şu anda açıkça söyleyebilirim ki Naughty Dog en iyi konsol oyunu yapımcısı.. Gow'a laf söylediğim falan anlaşılmasın sakın.. Benim için anlamı kelimelerle ifade edilemez Gow'un..
Ben sevmedim,oyunu pohpohlayanların gazına gelip aldım.Sonuç ; beklediğim gibi çıkmadı ama kötü de değildi.Bir başkası senin sevdiğin oyunu beğenmediği zaman ona böyle cümleler ediyorsan google'a bir fanboy yaz bakalım ne anlama geliyor.

freshmind

30.5.2010 16:20:33

0
Adamlar o kadar ödül yağmuruna tutuldu.. Birçok oyun yapımcısı ve oyun Uncharted 2'den esinlendi, yılın oyunu oldu şu oldu bu oldu ama haila şu 1-2 tane ileri zekalı arkadaşı tatmin edemedi.. (Oyunu oynadıklarından şüpheliyim ) Onların tatmin olabilmesi o kadar değerli ki bilemyiorum ne yapsak ne etsek .. Bir arasak Naughty Dog'u da bildirsek. Tatmin edemediğiniz arkadaşlar var diye.. Yahu ne aradınızda bulamadınız 3rd Action bir oyundan ? Film yapımcılarını bile konuşturcak film gibi bir oyundu.. Crash'ten bahsetmiyorum bile.. Bilen bilir. Eski ile yeni arasında sürekli gidip geliyoruz ama bu adamların ara oyunlarınıda unutmamak gerek. Bana göre en iyi konsol oyunu yapımcısı Santa Monica idi ( Gow serisi ) şu anda açıkça söyleyebilirim ki Naughty Dog en iyi konsol oyunu yapımcısı.. Gow'a laf söylediğim falan anlaşılmasın sakın.. Benim için anlamı kelimelerle ifade edilemez Gow'un..

ByKryL

30.5.2010 14:54:22

0
Naughty Dog deyince benim de aklıma Crash gelir. :) Fırsat buldukça kuzenlerle pc'den emulatör ile oynarız :)

Haykıran Bıngıldak

30.5.2010 14:46:14

0
Bu arada Naughty dog'un en iyi oyun yapımcısı olduğunu sanmıyorum benim kanaatimce tecrübelerini de hesaba katarsak Nintendo diğerlerine göre biraz daha ağır basıyor.

ReBRooW

30.5.2010 13:56:40

0
Valla Bazılara bakıyorumda hala eski ile yaşıyorlar.. Adamlar Bu işin içindeler neyin nasıl olduğunu daha iyi biliyorlar. Ve Sonuna kadar katılıyorum şu ana kadar en iyi oyun konsol oyunu diyorum. PC, Xbox,PS3 tüm oyunlarını oynadım en iyisi UC2. Aslında kişinin oyundan beklentisi ney önemli olan bu benim istediğim tarzda bir oyun ve UC3 cıkmasını bekliyorum umarım cıkar.

Opricnik

30.5.2010 12:03:46

0
Naughty dog deyince aklıma crash serisi geliyor.

Project Scorpio

30.5.2010 11:48:18

0
İki oyun yaptılar diye en iyisi mi oldular boşversenize piyasada çok daha iyileri var onlardan.

BSC Misafiri

30.5.2010 10:53:40

0
naughty dog deyince aklıma sadece crash geliyor..bu haberi okuyana kadar uncharged 2 nin yapımcısını bile bilmiyordum..:)

cryptdlg

30.5.2010 08:58:20

0
Yaşı genç olan arkadaşlar hemen belli ediyor kendini. Oyunun iyi olmasını grafigiyle değerlendiriyorlar.

Clanox

30.5.2010 01:00:02

0
Benim kanaatime göre uc2 çok abartılıyor.Tamam iyi oyundu ama bende derin etkiler uyandırmadı.Grafik olarak gowu oynadıktan sonra pek iyi olduğunu söyleyemiyeceğim.Sadece modellemeler iyiydi.Patlamalar biraz sönük kalıyordu.

Bernhard

30.5.2010 00:50:02

0
Team Ico 1 numara

Haykıran Bıngıldak

30.5.2010 00:16:59

0
Keşke Crash Bandicoot'u da dile getirselerdi. Sadece Uncharted ı dile getirmek haksızlık olmuş ps1 in Aortudur Crash serisi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Enslaved
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız