Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naughty Dog,Uncharted 2 DLC'sini Detaya Kavuşturdu

Nathan Drake'in yeni macerasına kavuşmak için sayılı günlerimiz var!
    Naughty Dog'un çoklu oyun modu tasarımcısı Justin Richmond, önümüzdeki dönem içerisinde yayınlanmak üzere Uncharted 2 DLC'si üzerinde çalıştığını açıkladı.
 
    Sony'nin Londra merkezinde konu hakkında açıklama yapan Richmond; " Göreceğiniz DLC'ler daha çok rekabete dayalı tipte: daha fazla harita, daha fazla mod gibi içerikler olacak. Co-op bölümü süre olarak bir hayli uzun. Tabii buna bağlı olarak boyutuda büyük. İndirmek istediğinizde de boyutun büyük olması kadar doğal birşey yok.
 
Oyunun co-op modu beni büyüledi ve sıradaki oyunda bu moda eklemek istediğimiz yenilikler olacak."
 
Naughty Dog'un özellikle co-op modu ile harika bir iş çıkardığını, daha önce hiç bir oyunda böylesine bir deneyimin yaşatmadığını iddia eden Richmond, gelecek Uncharted oyun veya oyunlarına kasıtla; Uncharted 2 hikayesinden yola çıkılarak, bir sonraki oyunda kullanmak üzere pek çok öğenin bulunduğunuda dile getirdi;
 
"Drake hakkında bahsetmediğimiz pek çok yer var. Kimsenin bilmediği ancak bizim bildiğimiz bu eğlenceli karakterin geçmişinde yaşananları göreceksiniz... Drake'in size anlatacağı daha çok hikayesi olacak." Bu açıklamalara ek olarak Naughty Dog iletişim patronu Arne Meyer, Uncharted oyununu seri olarak gördüklerini ve kesinlikle devam oyunu yapmak istediklerini açıkladı.
 
 Böylece hem Playstation markası hem de oyun dünyası başarılı bir oyuna daha merhaba demiş oluyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nathan drake naughty dog PS 3 sony Uncharted 2: Among of Thieves indirilebilir içerik dlc
Wii’de Karaoke Heyecanı Başlıyor! Dragon Age : Origins'in İlk DLC'si Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 2 : Among Thieves
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız