Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naruto Online Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor

 
      Oasis Games, bugün yaptığı bir açıklamayla geçen yıl yayınladığı Naruto Online'ın tamamen Türkçe sürümünün önümüzdeki günlerde ülkemizde çıkacağını videoyla duyurdu. Köyündeki en iyi ve en güçlü ninja ustası olmayı amaçlayan Naruto Uzumaki adındaki genç bir ninjanın hikâyesini anlatan Naruto mangası, yayınlandığı 35 ülkede 200 milyondan fazla satmayı başardı. Sahip olduğu başarılı Naruto filmleri, kitapları, yayınlanmış 220 bölümü bulunan ve halen devam animesiyle Naruto, dünyanın en popüler anime markalarından biri olma özelliği taşıyor.
 
      Tamamıyla Naruto evreninde geçen Naruto Online, animede anlatılan hikâyeye sadık kalıyor. Oyuncular başlangıçta Naruto ve Naruto Shippuden hikâyelerini temel alan 8 bölümü oynayabilecekler. Ayrıca bu 8 bölüm boyunca Village Hidden in the Sand ve Valley of the End gibi tanıdık mekânlara da uğrayacaklar.
 
      Oyuncular oyunda toprak, su, ateş, rüzgâr ve yıldırım elementlerini temsil eden karakterlerden birini seçerek eğlenceli bir maceraya atılacak, çeşitli görevleri yerine getirerek ve farklı oyun modlarını deneyerek deneyim kazanacaklar. Ayrıca aralarında Naruto, Sasuke ve Sakura gibi efsane karakterlerin de olduğu toplam 170 ninjayla tanışacak, hayranı oldukları bu karakterlerle takımlar oluşturup yan yana çarpışacaklar.
 
      Bandai Namco ve Tencent iş birliğiyle geliştirilen Naruto Online Türkiye'de Oasis Games tarafından ve tamamen Türkçe olarak yayınlanacak. Oynaması ücretsiz olan tarayıcı tabanlı oyunu internete bağlı herhangi bir bilgisayarla Oasis Games portalı ve Facebook üzerinden oynamak mümkün.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokemon Go Üçüncü Nesile Geçiyor PUBG, Xbox One İçin Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

18.10.2017 23:45:52

0
Pc de böyle oyun mu oynanırla sene 2017, mobile gelirse oynarım

BSC Misafiri

17.10.2017 01:21:44

0
Tarayıcı tabanlı ? tarayıcı tabanlı olup da kapıcı alsın diye kapının önüne koyduğumuz çöpten daha kaliteli bir aksiyon oyunu henüz dünya üzerinde var olmadı. naruto online yine hayal.

serci244

16.10.2017 16:08:20

0
güzel olursa oynarız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız