Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS : Shift Xbox360 Versiyonunda PSN Hatası ?!

    Eğer haber doğruysa, son yılların en ilginç oyun hatalarından birisi ile karşı karşıyayız. Need For Speed : Shift'de yer alan hata kodları bir yana dursun, haberin kaynağındaki oyuncu arkadaşımız; NFS : Shift Xbox360 sürümünün PSN'e bağlantı kurmaya çalıştığını anlatıyor ve bildiğiniz üzere PSN, Playstation3'ün ağ servisi olan Playstation Network'den başkası değil!
 
    EA'nın NFS : Shift ile seriye yeni soluk getirme planı, yapımcı firmanın resmi forumlarında başlayan hata şikayetleri ile çatırdamaya başlamıştı. Ancak bu hata yenilir yutulur cinsten değil.
 
Arkadaşımız menüde dolaşırken, diğer yandanda konsolunu Xbox Live'a bağlantılamaya çalışıyor ancak oyun hata veriyor. Hataya biraz daha yakından bakmak istediğinde ise; 
 
 
     Bu bir kodlama hatası mı yoksa Xbox360 gerçektende PSN'e mi girmeye çalıştı belli değil. Ancak kesin birşey varki; Microsoft, konsolunda beliren bir Playstation ibaresinden memnun kalmayacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Need for Speed: Shift Xbox 360 playstation 3 xbox live psn hata
Micromania Game Show'da Yer Alacak Oyunlar Listesi İlk GOW Koleksiyonu Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Shift ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız