Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS: Rivals'ın 30 FPS Sınırlaması Aşıldı


    PC oyuncularının bildiği üzere Need for Speed: Rivals, platforma çıkışını 30 FPS sınırlamasıyla yapmıştı. Bunun için oyunun yapımcısı Ghost Games, türlü türlü nedenler göstermişti. Ancak PC oyuncuları, Rivals'teki 30 FPS sınırını aştı. 
 
    Yönteme geçmeden önce, çözümü bulan kişilerin bir uyarısını sizlere hatırlatalım. Eğer oyunu tam olarak 60 FPS'de çalıştıracak bir sisteme sahip değilseniz, bu çözümü uygulamanız önerilmiyor. Zira oyun sırasında bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.
 
    FPS kilidinin çözüm yöntemine gelirske, ilk olarak oyunun bilgisayarınızdaki kısayoluna sağ tıklayıp 'Özellikler' kısmını açmanız gerekiyor. Ardından ise 'Hedef' konumunun sonuna, aşağıdaki kodu ekleyeceksiniz. Daha rahat uygulayabilmeniz için ekstradan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
‘-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+’

Bu haberin bağlantısı
URL
need for speed: rivals electronic arts ghost games criterion games xbox 360 playstation 3 pc ps4 playstation 4 xbox one xone xo x one yarış frost bite 3
Blacklight ve Flow, Avrupa'da Biraz Gecikecek Sony Türkiye'den PS4 Hakkında Yeni Açıklamalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2016 23:24:51

0
aslında çok kolay. tamindir'den gamebooster ile hızlandırabiliyorsun . benim rivals 30 fpsden 150 fpsye çıktı

BSC Misafiri

5.8.2015 11:16:15

0
kısayol dosyasına özellikler deyince hedefe bişey yazamıyom

BSC Misafiri

16.10.2014 21:38:38

0
ben kodu yapıştırıyorum ama yol ve dosya adının doğru olmasını sağlayın diyor bilen varsa söyleyebilirmi?

BSC Misafiri

1.6.2014 23:24:29

0
oraya 30 veya 60 degilde 200 fps yaz ultrada 0 kasma ile oynarsin benim ekran karti amd radeon 6570 3GB ultrada 0 kasma ile oynuyom deneyin gorun

BSC Misafiri

29.5.2014 19:05:04

0
beyler çözümü bendeeee !!!!!!! :D :D :D tek bişiy yapın vay be diyeceksiniz sadece oyunu penccereye getirin alt+f4 .Daha sonracığıma ise nekadar çok fps isterseniz okadar çok oyun penceresini küçültün sanırım bi 182 FPS falan aldı bir deneyin olmassa yapcek bişey yok sadıç cCcGaMiNgEvoLvEDcCc

BSC Misafiri

1.1.2014 10:07:53

0
Ben 30 fps de sabit oynuyorum ve gayet memnunum, arabaları çok da kontrol edebiliyorum bu single multi farketmez bence.. CS felan demişsiniz ama saçma karşılaştırma olmuş birisi fps diğeri yarış oyunu nfs de o kadar fps ye ihtyaç yok most wanted 2 de fps var da ne oluyor aynı şey.. Ama birşey çok hoşuma gitti arabaların yol tutuşundan mıdır bilmem ama virajları felan çok rahat görüp hızlı tepki verebiliyorum 30 fps denmidir neden bilemem diğer oyunlarda çarparım hep bunda çok iyi görüp tepki veriyorum ona göre :D

3DMystic

9.12.2013 17:49:47

0
nasıl yapıyoruz beyler yardım edin nereye yazıcaz kısayola yapınca olmadı parantezi silecezmi video koymuşlar videoda yapılışı yok ? şakamısın editör

BSC Misafiri

2.12.2013 08:44:55

0
Anlatılan şekilde uyguladım hala oyun birçok noktada yavaşlıyor. GTX 770 kart, i5 dört çekirdek işlemci, 12 GB ram var sanırım çok rahat kaldırır ama olmuyor. Zaten need for speed serisinin tadı tuzu yok, bunu da oynamayayım sorun değil ancak konsol portu oyun yapma ya da pc ye özel optimizasyon yapmama durumuna son derece sinir oluyorum. Parayı vuralımda, bazıları sinir olsun bize ne diyor EA, devam etsinler, ne diyeyim...

BSC Misafiri

30.11.2013 07:18:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Oyuncunun isteklerine bir yere kadar saygı duyulması gerektiği kadar, yapımcıların isteklerine de bir yere kadar saygı duyulmalı.
Yapımcı NFS'ye sinematik bir hava vermek istemiş, oyunun yapısını ona göre ayarlamış, oyuncuların yapımı bu şekilde değerlendirilmesini istiyor olabilir.

Dediğiniz gibi Multide skor için 60 FPS gerekli.Keşke bütün oyuncular aynı FPS değerlerinde oynasa da adil olsa.Ama öyle olmayacağından 60 FPS olmalı.
30 FPS işkence demişsiniz.En basit örnekle, 30 FPS işkence olabilecek kadar etkili bir şey olsaydı, konsolların hiç satmıyor olmalı gerekirdi.
Kaç kişi konsolarda NFS gibi bir arcade yarış oyunun 30 FPS olmasından şikayetçi ?
Tabi ki 60 FPS yada 30 FPS oyuncuya kalmış bir tercihtir.Bu değerleri, dozunda tartışan ve karşılaştıranlara kimse bir şey söyleyemez.

Ama bazı insanlar var ki teknoloji konusunda sadece ve sadece egolarını tatmin ediyorlar.Mesela telefonla yaptıkları sadece mesajlaşmak ama en pahalı telefonları anında alıyorlar.Anket yapımıştı iPhone 4 zamanında, soru "4G'ye ihtiyacınız var mı, kullanır mısınız ?" diye. Anketdeki İphone 4 kullanıcıların %80'i "Telefonum zaten 4G" demişlerdi.

Şimdi bu adamlara FPS değerlerinin seçenek olarak sunulursa, sırf 60 sayısı 30'dan daha yüksek bir sayı diye 60'ı seçecekler.Hiç etkisini, gerekliliğini, oyuna vereceği havayı, yapımcının oyunda sunmak istediklerini düşünmeden.O sürekli son model telefonu alan adamda "Benim PC'im 60'da çalıştırıyor" diye hava atacak.

Crysis 1'in grafiklerine ağır eleştiri yapan oyuncular, "Çok yüksek grafikler oynamak için servet mi harcayalım?" diyen oyuncular, Crysis 2'in grafikleri çok yüksek değil diye de eleştiri yaptılar.
CoD:MW2 zamanı yine bir anket vardı.MW2 ilk duyurulduğunda başında Call of Duty yazmıyordu, adı sadece Modern Warfare 2'ydi. Anket "Hangi oyunu alırsınız?" sorusu vardı ve MW2 altlardaydı.Sonradan başına COD ismi gelince aniden birinci sıraya geçmişti.

Böyle bir kitle FPS değerlerini sadece güç belirtisi için istiyorlar gibi geliyor bana.Benim deneyimlerime göre yüksek değil sabit olması önemli.
60 fps nin altında oyun oynayacan hem acıyorum hemde oyuncu diye sallamam bile tartısmak bile 60 fps ben kodu yazdıkdan sonra 60 olunca oh be cektim resmen sizin gözler nasıl göz anlamdım benim gözüm 57 fps deki kasmayı bilke görüyor rahatsız oluyorum seyreliyor gözüm single de olsa 60

MiyopBey

29.11.2013 13:34:53

-1
Oyuncunun isteklerine bir yere kadar saygı duyulması gerektiği kadar, yapımcıların isteklerine de bir yere kadar saygı duyulmalı. Yapımcı NFS'ye sinematik bir hava vermek istemiş, oyunun yapısını ona göre ayarlamış, oyuncuların yapımı bu şekilde değerlendirilmesini istiyor olabilir. Dediğiniz gibi Multide skor için 60 FPS gerekli.Keşke bütün oyuncular aynı FPS değerlerinde oynasa da adil olsa.Ama öyle olmayacağından 60 FPS olmalı. 30 FPS işkence demişsiniz.En basit örnekle, 30 FPS işkence olabilecek kadar etkili bir şey olsaydı, konsolların hiç satmıyor olmalı gerekirdi. Kaç kişi konsolarda NFS gibi bir arcade yarış oyunun 30 FPS olmasından şikayetçi ? Tabi ki 60 FPS yada 30 FPS oyuncuya kalmış bir tercihtir.Bu değerleri, dozunda tartışan ve karşılaştıranlara kimse bir şey söyleyemez. Ama bazı insanlar var ki teknoloji konusunda sadece ve sadece egolarını tatmin ediyorlar.Mesela telefonla yaptıkları sadece mesajlaşmak ama en pahalı telefonları anında alıyorlar.Anket yapımıştı iPhone 4 zamanında, soru "4G'ye ihtiyacınız var mı, kullanır mısınız ?" diye. Anketdeki İphone 4 kullanıcıların %80'i "Telefonum zaten 4G" demişlerdi. Şimdi bu adamlara FPS değerlerinin seçenek olarak sunulursa, sırf 60 sayısı 30'dan daha yüksek bir sayı diye 60'ı seçecekler.Hiç etkisini, gerekliliğini, oyuna vereceği havayı, yapımcının oyunda sunmak istediklerini düşünmeden.O sürekli son model telefonu alan adamda "Benim PC'im 60'da çalıştırıyor" diye hava atacak. Crysis 1'in grafiklerine ağır eleştiri yapan oyuncular, "Çok yüksek grafikler oynamak için servet mi harcayalım?" diyen oyuncular, Crysis 2'in grafikleri çok yüksek değil diye de eleştiri yaptılar. CoD:MW2 zamanı yine bir anket vardı.MW2 ilk duyurulduğunda başında Call of Duty yazmıyordu, adı sadece Modern Warfare 2'ydi. Anket "Hangi oyunu alırsınız?" sorusu vardı ve MW2 altlardaydı.Sonradan başına COD ismi gelince aniden birinci sıraya geçmişti. Böyle bir kitle FPS değerlerini sadece güç belirtisi için istiyorlar gibi geliyor bana.Benim deneyimlerime göre yüksek değil sabit olması önemli.

DRACON1C

29.11.2013 13:08:27

+1
Ben o oyunlari ornek olsun diye verdim yoksa bircok single player ornegi verebilirim. Bence yanlis anlamayin ama kendiniz ile celisiyorsunuz. Neden mi? Cevabi basit, multiplayer oyunlarinda neden yuksek fps ihtiyaci doguyor? Skor yapabilmek, daha rahat oynayabilmek icin. İstedigi kadar sabit olsun fps, dusuk olduktan sonra oyunda varlik gosterebilmek cok cok zor oluyor. Bu da her turlu oynanabilirligi etkilediginin gostergesi.. Peki, single player oyunlari neden ayni rahatlikla oynamayalim? Daha sinematik hava kattigi konusunda hemfikiriz fakat ben neden sirf daha etkileyici olsun diye oyunun oynanabilirligini katledeyim ve kendime iskence edeyim? Aslina bakarsaniz, daha sinematik hava yaratma amacindaysak 30'a degil 24 fps'ye de kilitleyebiliriz. Simdi derseniz ki benim senaryo agirlikli oyunlarda tercih ettigim fps 30'dur. Saygi duyarim. Onunla ilgili yorum yapilamaz zaten. Gerci soz konusu burada bir yaris oyunu ve arkadaslar tepkisinde sonuna kadar haklidir. Yalniz benim gibi bircok kisinin istedigi sey, fps'nin serbest birakilmasi. İsteyen zaten kendi limitini, onlarca program sayesinde koyabilir. Eger sen firma olarak pc oyuncularinin bircogunun tercihlerine saygi duymazsan, en agir elestirileri de alirsin, altin b*ku da alirsin. Saygilar.

MiyopBey

29.11.2013 12:24:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Filmler ile oyunlar arasinda nasil bir bag kurdunuz cok merak ediyorum. Film'deki oyunculari ya da araclari kontrol edebildiginizi iddia ediyorsaniz ayri.. Oyunlarin, video ve filmlerden en buyuk farki oyun olmalaridir. Siz yuksek ve sabit fps ile hic oyun oynadiniz mi? Hic battlefield, counter strike'i 30 fps'ye kilitleyerek oynayip, aradaki ucurumu gozlemlemek icin 60fps'ye sabitlediniz mi? 120 fps'yi sormuyorum bile.. Eger aradaki farki hissetmiyor, hissedemiyor ve oynanabilirlige getirdigi rahatligi , cevre bilesenlerinin tepki suresini dusurdugunu farkedemiyorsaniz, yuksek fps ile oyun oynamamissinizdir. Sinematik etki yaratma konusunda haklisiniz ama bunun oyunun tamamina degil ara sahnelere uygulanmasi gerekiyor.
Sabit 60 FPS'de bir çok oyun oynadım aradaki farkı anlayabiliyorum.Anlayabildiğim için böyle düşünüyorum zaten. BF ve CS örnekleri vermişsiniz. Zaten Multiplayer oyunlarda sabit 60 FPS olması gerektiğini söylüyorum. Multiplayer hız önemli o yüzden 60 FPS olmalı tabiki.Ben Singleplayer'dan bahsediyorum. Filmlerle oyunlar arasındaki bağ çok basit.Oyunlar dışında FPS değerlerinin olduğu tek alan videolar, yani filmler.Ayrıca Single modlarda da sonuçta oturup hikayenin gidişatını izliyorsunuz.Filmlerde 60 FPS istenmeyebilir, gerekli de olmayabilir.Ama oyunlarda çılgınca 60 FPS istenirken, oyunlardan başka FPS değerlerinin olduğu tek alan filmlerde akıllara bile gelmemesi hiç samimi değil. Çoğu oyunu sabit 60 FPS açabilecek bir PC'im var. Dxtory programıyla 30 FPS'ye sabitleyip fazlaca denemeler yaptım Single oyunlarda.60 FPS'nin eksikliği hissedilmiyor.Hatta oyunun hikayesine kapıldığınızda, 30 FPS'nin sinematik etkisiyle daha çok keyif bile veriyor denebilir. Önemli olan 30 FPS'nin baştan sona 30 kalması.Arada düşüşler olursa keyfi bozar.Aynı şey 60 içinde geçerli 60 FPS'de oynarken arada 45'e düşsün deli eder insanı.Önemli olan sabit olması yüksek olması değil. FPS değerleri PC oyuncuları için sadece, PC'lerinin gücünün göstergesi oldu.FPS değerleri PC'nin gücünü gösterir doğru ama bu donanımları test edenlerin, karşılaştırma yapanların işine yarar.Tüketici için oyunların çok yüksek FPS'de çalışması, kendisini tatmin etmeye yarıyor.Hatta bazı fanatikler gövde gösteri yapıyorlar "Benim PC'm her oyun 60'da açıyor, en iyisini ben oynuyorum, siz oynayamıyorsunuz" diye ki forumda böylelerini çok görüldü. Önemli olan yüksek değil sabit olması. Filmler sadece güçlü PC'lerde 60 FPS olsaydı, filmlerle PC güçleri karşılaştırılacak, düşük FPS'de film izleyenler eleştirilecek hatta dalga geçilecekti.Tıpkı oyunlarda olduğu gibi. NFS'nin 30 Fps'ye sınırlamasının altında başka bir sebep aranıyor ? Nedir o sebep soruyorum tekrar ? Fixide çıkmış, 60'da da çalışabiliyor yapamadığı bir şeyde değilmiş, o halde o gizli sebep nedir? Göremediğim düşünemediğim bir şeyse tamam bende 60 FPS'de oynayacağım oyunları. FPS'ler PC'lerde güç göstergesi olduğu için, bu düşüncenin aşılması çok zor ve uzun olacak.Yorumlarımda böyle eksiler almaya devam edecek :D Anca oyunların grafikleri gerçek hayatla birebir olduğu zaman, kimsenin umurunda olmayacak, akıllara bile gelmeyecek FPS değerleri. Saygılar :D

BSC Misafiri

29.11.2013 07:35:31

0
ben yaptım oldu ama oyun açılış sahnelerinde 60 oyun içinde yine 30 fps de kalıyor sistem gereksinimlerimin yetersizliğindenmi kaynaklı acaba ?

waltran

29.11.2013 00:59:46

0
yıllar oldu halen konsol portu oyunlar fps ye göre hız veriyor. farklı yapın şu oyun döngüsünü işte. adamlar 30a ayarlıyorlar 60 fps ye çıkarsan oyun 2 kat hızlı çalışıyor, bir şekilde olması gereken fps yi 60 a getiriyorsun bu sefer 50-55 fps ye düşünce oyun slow-motion a bağlıyor. bilgisayarda oyunun render hızı ile oynanma hızını bu şekilde ilişkilendirmelerine gerek yok ama port yapmak bile zor geliyor adamlara bizde ne bekliyorsak !

BSC Misafiri

29.11.2013 00:09:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: kratos_03
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ben yaptım olmadı geçerli bi yol girin diyor :D orjinal oyunda olmuyor sanırım :)


Sebebi hedefteki .............exe'' yazısından sonra boşluk bırakmaman.
Bu arada bunu güçlü bilgisayarlarda yapmanız gerekli çünkü sisteminiz yetersizse yani normalde 35-40 fps alacak bir sisteminiz varsa boşuna yapmayın oyun kasılmıyor ama çok yavaş gidiyor arabalar slow motion gibi aynı...
sistem i5 3570k 4.5 gtx 670 amp 16 gb ram ddr3 1600 mhz her oyunu cok akıcı oynuyorum bf yi bir kere akıcı ultrada oynuyorum bunu oynarım saol bilgi icin :D

BSC Misafiri

29.11.2013 00:09:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: kratos_03
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ben yaptım olmadı geçerli bi yol girin diyor :D orjinal oyunda olmuyor sanırım :)


Sebebi hedefteki .............exe'' yazısından sonra boşluk bırakmaman.
Bu arada bunu güçlü bilgisayarlarda yapmanız gerekli çünkü sisteminiz yetersizse yani normalde 35-40 fps alacak bir sisteminiz varsa boşuna yapmayın oyun kasılmıyor ama çok yavaş gidiyor arabalar slow motion gibi aynı...
cahilligimi maruz gör :D cok saol oyun cok akıcı oldu ya oh be dedim resmen ne ole 30 fps konsol deilki bu her zaman 60 fps en iyisidir

kratos_03

28.11.2013 23:36:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ben yaptım olmadı geçerli bi yol girin diyor :D orjinal oyunda olmuyor sanırım :)
Sebebi hedefteki .............exe'' yazısından sonra boşluk bırakmaman. Bu arada bunu güçlü bilgisayarlarda yapmanız gerekli çünkü sisteminiz yetersizse yani normalde 35-40 fps alacak bir sisteminiz varsa boşuna yapmayın oyun kasılmıyor ama çok yavaş gidiyor arabalar slow motion gibi aynı...

Guest-8C320B4D0

28.11.2013 23:13:15

0
30fpsde rahat oynanan pc oyunları yokki 45 üstü rahat ve akıcıdır benim görüşüm.

BSC Misafiri

28.11.2013 22:58:18

0
ben yaptım olmadı geçerli bi yol girin diyor :D orjinal oyunda olmuyor sanırım :)

BSC Misafiri

28.11.2013 22:48:36

0
orjinal oyuna yapsak bi sorun olurmu

BSC Misafiri

28.11.2013 22:48:34

+1
şu dandirik oyun bu kadar yorumu bile hak etmiyor. ea bir Underground 3 yapmayı ne zaman akıl edecek acaba. sonra bize neden altın dışkı ödülü veriyorlar diye ağlıyorlar. Ne zaman oyuncuların beklentilerine cevap verecekler merak konusu.

DRACON1C

28.11.2013 17:36:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan- Bu 60 fps değil ki.Bildiğin 2x hızında çalışıyor oyun.Böyle saçmalık görmedim.
Hayir, 60 fps'de calisiyor. Komutlari dogru girdiginizden emin olun ve Adaptive v-sync, normal vsync aciksa kapatin. Bende adaptive acikken 30 fps'de kalmisti ve oyun hizlanmisti diye hatirliyorum.V-sync kapatinca duzelmisti.

BSC Misafiri

28.11.2013 17:27:40

0
fps önemli

aterikasedi

28.11.2013 16:29:37

-2
Bu 60 fps değil ki.Bildiğin 2x hızında çalışıyor oyun.Böyle saçmalık görmedim.

Guest-6F17B5B5B

28.11.2013 15:54:49

0
bu fps arttırma mı yoksa video hızlandırma mı :)

DRACON1C

28.11.2013 14:34:34

+6
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam
alıntı:

Orijinalden alıntı: pcrex

alıntı:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Şu 60 FPS merakı ne zaman bitecek acaba ? 30 FPS sınırını sinematik hava icin konuluyor, sanki oyun 60 FPS'de calismayacakta sınır koyuyorlar. Multiplayer oyunlarda 60 FPS gerekli ama çoğu oyuncu güç gösterisi için istiyor.Yapımcıların işi zor.


araba yarışıyla güç gösterisi arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamak güç. 30 veya 60 fps bir tercihtir. bunu sağlayacak imkan varken 30 fps sınırlamak dayatmadan başka bir şey değil. madem yapıcan, opsiyonel yap. isteyen sinematik olsun diye 30 da oynasın isteyen akıcı olsun diye 60 da. Ama sen zorunlu 30 fps dersen insanlar bunun altında başka sebepler ararlar. haklı olarak.


Araba yarışıyla alakası yok genel oyunlardan bahsediyorum. Oyunlarda 60 FPS isteyen oyuncuların kaçı filmlerde 60 FPS istiyor.Kaç kişinin aklına gelmiştir filmlerdeki FPS değeri ? Durum böyleyken Single oyunlarda 60 FPS'nin çok gerekli, olmazsa olmaz gibi davranılması hiç samimi gelmiyor.
Eğer sadece güçlü PC'ler filmleri 60 FPS'de açabilseydi aynı şeyler film dünyası içinde olurdu.Günümüzde FPS değerleri, PC'lerinin gücünü gösteren değerlere dönüştü.
NFS zorunlu 30 FPS demiş.30 FPS dayatmış.Bunan altında ne gibi bir sebep olabilir ? L.A. Noire'da 30 sınırlıydı.Bence altındaki sebep oyunculara sinematik bir deneyim sunmak.
Filmler ile oyunlar arasinda nasil bir bag kurdunuz cok merak ediyorum. Film'deki oyunculari ya da araclari kontrol edebildiginizi iddia ediyorsaniz ayri.. Oyunlarin, video ve filmlerden en buyuk farki oyun olmalaridir. Siz yuksek ve sabit fps ile hic oyun oynadiniz mi? Hic battlefield, counter strike'i 30 fps'ye kilitleyerek oynayip, aradaki ucurumu gozlemlemek icin 60fps'ye sabitlediniz mi? 120 fps'yi sormuyorum bile.. Eger aradaki farki hissetmiyor, hissedemiyor ve oynanabilirlige getirdigi rahatligi , cevre bilesenlerinin tepki suresini dusurdugunu farkedemiyorsaniz, yuksek fps ile oyun oynamamissinizdir. Sinematik etki yaratma konusunda haklisiniz ama bunun oyunun tamamina degil ara sahnelere uygulanmasi gerekiyor.

musAKka

28.11.2013 14:18:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Araba yarışıyla alakası yok genel oyunlardan bahsediyorum. Oyunlarda 60 FPS isteyen oyuncuların kaçı filmlerde 60 FPS istiyor.Kaç kişinin aklına gelmiştir filmlerdeki FPS değeri ? Durum böyleyken Single oyunlarda 60 FPS'nin çok gerekli, olmazsa olmaz gibi davranılması hiç samimi gelmiyor. Eğer sadece güçlü PC'ler filmleri 60 FPS'de açabilseydi aynı şeyler film dünyası içinde olurdu.Günümüzde FPS değerleri, PC'lerinin gücünü gösteren değerlere dönüştü. NFS zorunlu 30 FPS demiş.30 FPS dayatmış.Bunan altında ne gibi bir sebep olabilir ? L.A. Noire'da 30 sınırlıydı.Bence altındaki sebep oyunculara sinematik bir deneyim sunmak.
L.A. Noire 30 FPS'de benim için oynanmaz haldeydi. FPS limitini kaldırdıktan sonra oyun kendine gelmişti. Aynı durum Dark Souls için de geçerliydi.

- The Stig -

28.11.2013 13:23:44

-1
60fps değilde 3x'de oynuyormuş gibi bu ne lan :D EA'nın neden 30fpsye kilitlediği şimdi daha iyi anladım :D

mementopolis

28.11.2013 13:17:31

-1
60 Fps yapdi da ne oldu sevmedigim sey multi olsa kimse esit degil.

MiyopBey

28.11.2013 12:55:53

-9
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex
alıntı:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Şu 60 FPS merakı ne zaman bitecek acaba ? 30 FPS sınırını sinematik hava icin konuluyor, sanki oyun 60 FPS'de calismayacakta sınır koyuyorlar. Multiplayer oyunlarda 60 FPS gerekli ama çoğu oyuncu güç gösterisi için istiyor.Yapımcıların işi zor.


araba yarışıyla güç gösterisi arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamak güç. 30 veya 60 fps bir tercihtir. bunu sağlayacak imkan varken 30 fps sınırlamak dayatmadan başka bir şey değil. madem yapıcan, opsiyonel yap. isteyen sinematik olsun diye 30 da oynasın isteyen akıcı olsun diye 60 da. Ama sen zorunlu 30 fps dersen insanlar bunun altında başka sebepler ararlar. haklı olarak.
Araba yarışıyla alakası yok genel oyunlardan bahsediyorum. Oyunlarda 60 FPS isteyen oyuncuların kaçı filmlerde 60 FPS istiyor.Kaç kişinin aklına gelmiştir filmlerdeki FPS değeri ? Durum böyleyken Single oyunlarda 60 FPS'nin çok gerekli, olmazsa olmaz gibi davranılması hiç samimi gelmiyor. Eğer sadece güçlü PC'ler filmleri 60 FPS'de açabilseydi aynı şeyler film dünyası içinde olurdu.Günümüzde FPS değerleri, PC'lerinin gücünü gösteren değerlere dönüştü. NFS zorunlu 30 FPS demiş.30 FPS dayatmış.Bunan altında ne gibi bir sebep olabilir ? L.A. Noire'da 30 sınırlıydı.Bence altındaki sebep oyunculara sinematik bir deneyim sunmak.

pcrex

28.11.2013 12:01:23

+4
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Şu 60 FPS merakı ne zaman bitecek acaba ? 30 FPS sınırını sinematik hava icin konuluyor, sanki oyun 60 FPS'de calismayacakta sınır koyuyorlar. Multiplayer oyunlarda 60 FPS gerekli ama çoğu oyuncu güç gösterisi için istiyor.Yapımcıların işi zor.
araba yarışıyla güç gösterisi arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamak güç. 30 veya 60 fps bir tercihtir. bunu sağlayacak imkan varken 30 fps sınırlamak dayatmadan başka bir şey değil. madem yapıcan, opsiyonel yap. isteyen sinematik olsun diye 30 da oynasın isteyen akıcı olsun diye 60 da. Ama sen zorunlu 30 fps dersen insanlar bunun altında başka sebepler ararlar. haklı olarak.

MiyopBey

28.11.2013 11:39:21

-1
Şu 60 FPS merakı ne zaman bitecek acaba ? 30 FPS sınırını sinematik hava icin konuluyor, sanki oyun 60 FPS'de calismayacakta sınır koyuyorlar. Multiplayer oyunlarda 60 FPS gerekli ama çoğu oyuncu güç gösterisi için istiyor.Yapımcıların işi zor.

OldGamers86

28.11.2013 11:06:51

-3
30 fps de yeterli aslında. Ama kilit koymaları sanki bize yeni nesil diye tanıtılan konsolların ızdırabı gibi duruyor. İnşallah ben yanılıyorumdur ama port saçmalığından sonra bir de bu çıktı şimdi.

pisikopatlar_1005@hotmail

28.11.2013 10:57:47

0
BSCDEKİ GERKES ŞU VİDEOYA BAKSIN GHOST 2 GELİYOR http://www.youtube.com/watch?v=W_ONQrOvLmE

BlackBeasT

28.11.2013 10:18:57

0
illa 60 yazmanıza gerek yok NFS_rival kısayoluna hedef kısmına parantez işaretleri olmadan şunu ekleyin ( -GameTime.MaxSimFps 45 -GameTime.ForceSimRate 45.0 -MaxVariableFps 45 -MaxInactiveVariableFps 45 )

BSC Misafiri

28.11.2013 10:11:44

+1
Pc ye çıkan oyunda fps kilidi anca bu kadar dayanır sen kim kilid koymak kim ghost games

Charlie Chaplin

28.11.2013 10:06:12

+1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Rivals ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız