Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K21 Yeni Sürümleri için Üçüncü Güncelleme Yayınlandı

 
2K Sports, NBA 2K21'in yeni nesil sürümleri PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için üçüncü büyük güncellemeyi yayınladı.

Paul George, DeMar DeRozan, Bradley Beal, Kemba Walker, Draymond Green, Rudy Gobert ve Ben Simmons dahil olmak üzere 29 oyuncunun yüzü güncellendi.
 
Philadelphia 76ers (Primary, City), Utah Jazz (City), Brooklyn Nets (City) ve Denver Nuggets (Statement, City) takımlarının parke düzenleri güncellendi. Philadelphia 76ers, Chicago Bulls, New York Knicks ve Cleveland Cavaliers'ın şehir formaları güncellendi ve New Orleans Pelicans, Los Angeles Clippers, Boston Celtics, Brooklyn Nets, Denver Nuğgets, Los Angeles Lakers ve Washington Wizards'ın sponsor logoları güncellendi.
 
Bunların yanı sıra oynanış ve The City, Pro-Am/The Rec, MyCAREER, MyNBA, MyWNBA/The W ve MyTEAM modlarında iyileştirmeler ve güncellemeler yapıldı. 
 
Daha fazla detayı burada bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K21 2K basketbol PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch PC Stadia PlayStation 5 Xbox Series X
Back 4 Blood Kapalı Alfa Fragmanı CD Projekt RED: Cyberpunk 2077'nin PS4 ve Xbox One Versiyonlarına Yeterince Zaman Ayırmadık

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız