Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K17, Xbox One S Üzerinde HDR Desteği Sunacak

 
   2K, 20 Eylül tarihinde çıkış yapacak NBA 2K17 için Xbox One S sahiplerini ilgilendiren bir haber verdi. 2K, Gamespot üzerinden yaptığı doğrulama ile NBA 2K17'nin Xbox One S üzerinde HDR desteği sunacağını bildirdi.
   
   Böylelikle daha önce HDR desteği sunacağı duyurulan Forza Horizon 3, Gears of War 4 ve Scalebound oyunlarıyla birlikte artık NBA 2K17'de de HDR desteği bulunacak ve bu oyunların çıkış tarihlerine baktığımız zaman Xbox One S üzerinde ilk HDR destekli oyun da NBA 2K17 olacak. 
 
   HDR nedir derseniz Microsoft tarafından yapılan tanıtımı şu şekilde:
 
"HDR, High Dynamic Range (Yüksek Dinamik Aralık) anlamına gelir. Xbox One S'nizde HDR ile televizyonunuz daha derin renkleri ve daha zengin bir kontrastı görüntüleyebilir. Bu da görüntünün normal bir HDTV'den daha canlı ve gerçekçi olacağı anlamına gelir.
 
HDR olarak görüntülemek için HDR içeriğe ihtiyacınız vardır. Normal televizyon ve HDR olmayan oyunlar için kaydedilen içerikler farklı görünmez. Gerçek HDR'yi görmek için HDR UltraHD Blu-ray disklere, video çevrimiçi yürütme uygulamalarında HDR içeriğe ve HDR oyunlara ihtiyacınız vardır.
 
Televizyon üreticinizin televizyonun desteklemesi için seçebileceği iki HDR biçimi vardır: HDR10 ve Dolby Vision. Xbox One S'nizden HDR içeriği görüntülemek için televizyonunuz HDR10'u desteklemelidir." 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K17 NBA 2K Sports PlayStation 4 Xbox One PC PlayStation 3 Xbox 360
Jim Broadbent, Game of Thrones'un 7. Sezonunda Yer Alacak Birbirinden Güzel Ücretsiz Dishonored 2 Temaları

Ustanak

2.9.2016 12:22:42

+3
Haberden çok haber içeriğindeki HDR açıklama kısmınız ilgimi çekti. Güzel olmuş, teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K17 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız