Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Myth of Empires'ın Steam'den Kaldırılmasının Ardından Dava Açıldı

 
 
Bu ayın başlarında strateji oyunu Myth of Empires, Ark: Survival Evolved'in geliştiricisi Studio Wildcard ve yayıncısı Snail Games tarafından yapılan bir DMCA (fikri mülkiyet) talebinin ardından Steam'den kaldırıldı. Bildirilene göre kaldırılma sebebi Ark kaynak kodlarının alınmasına dayanıyor.
 
Myth of Empires'ın üzerinde eski bir Snail Games çalışanı bulunuyor. İddia edilene göre çalışan, kendi stüdyosunu kurmak adına Snail Games'den ayrılmadan önce bu kaynak kodlarını çalıyor. Bu süreçten itibaren telif hakkı sahipleri oyunun yayından kaldırılması için DMCA yoluna başvuruyor. Oyun bir süre sonra Steam'den kaldırılıyor.
 
Myth of Empires'ın geliştiricisi Angela Game, tüm bu iddiaları reddetti ve karşı dava açtı. Angela Game, Snail Games tarafından sunulan kanıtların içeriğinin yanlış beyan niteliğinde olduğu belirtti.
 
Angela Game, oyunun Steam'de tekrardan yayınlanmasını ve bu süreçteki zararın karşılanmasını istiyor. 
 
Öte yandan oyunun geliştirilmesi devam ediyor ve yeni özelliklerin yakında yayınlanması planlanıyor. Yakın zamanda ise oyundaki hileleri azaltmak adına yeni bir program üzerinde çalışıldığı bildiriliyor. Myth of Empires 2 Ekim'de erken erişim olarak piyasaya sürüldü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer strateji taktik
Final Fantasy XVI Yapımcısı Geliştirme Süreci Hakkında Yeni Bilgiler Paylaştı Persona 4 Arena Ultimax için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız