Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mutant Football League İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
     2013'teki ilk Kickstarter macerasından başarısızlıkla ayrılan ancak geçtiğimiz yıl bunu başaran ve Eylül ayında erken erişime giren Mutant Football League için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Erken erişim aşaması oldukça kısa süren oyun bu ay itibariyle tam sürüm olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. 7'ye 7 olarak Amerikan futboluna benzer bir yapıda oynadığınız oyun, karakterlerin çarpışmaları, patlamaları ve etrafa saçılan kanlarla birlikte "kanınızın son damlasına kadar" mücadele vereceğiniz bir yapıya sahip. Genel görüntüsü itibariyle Rocket League'i andıran Mutant Football League, bombalar, silahlar, baltalar gibi pek çok ekipmanı kullanmanıza olanak sağlıyor.
 
     PC için bu ay, PlayStation 4 ve Xbox One için 2018'in başlarında tam sürüm çıkışını yapması beklenen Mutant Football League'in yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer mutant football league pc ps4 xbox one
TOGED Çocukların Dijital Oyunlardaki Güvenliği Konusundaki Çalışmaları Hızlandırıyor Super Mario Odyssey'den 35 Dakikalık Oynanış Videosu

BSC Misafiri

16.10.2017 22:22:29

0
Amerikan Futboluymuş..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız