Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MultiVersus, Unreal Engine 5 ile Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
Warner Bros. tarafından yayıncılığı yapılan ve Player First Games ekibi tarafından geliştirilen ücretsiz platform dövüş oyunu MultiVersus için yeni detaylar ortaya çıktı. Oyunun resmi çıkış tarihi 28 Mayıs olarak belirlendi ve oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda Steam üzerinden mevcut olacak.
 
Önemli markalardan karakterler yer alıyor 
 
 
 
MultiVersus ilk etapta açık beta süreci ile kullanıcılara sunuldu. 26 Temmuz 2022'de başlayan bu serüven 25 Haziran 2023'e kadar devam etti. Bu süreç boyunca sürekli olarak açık beta kullanıcılara sunuldu ve oyuncu geri bildirimlerinin önemsendiği belirtildi. MultiVersus oyun yönetmeni ve Player First Games kurucu ortağı Tony Huynh, bir video içerisinde gelişmiş bir oyun deneyimi sunacaklarını ve aynı zamanda oyuncu odaklı güncellemelerin yer alacağını aktardı.
 
Açık beta süreci ile beraber aynı zamanda oyunun Unreal Engine 5 oyun motoruna geçişi sağlandı. Bu sayede artık daha özgürlükçü bir yapı, üst düzey animasyonlar ve daha fazlası bizlere sunulmak isteniyor. Farklı oyun modlarıyla yer alabileceğimiz bu oyunda DC Comics, Looney Tunes, Cartoon Network, Game of Thrones ve Tom & Jerry gibi markalarda karakterler bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MultiVersus
2si1: PS5 Pro Beklentilerin Altında mı Kalacak? Konsol Oyunları Ne Olacak? Monster Hunter Stories Oyunu Remaster ile Geri Dönüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız