Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mulan'ın Yayınlandığı Hafta Sonu, Disney+'ın İndirilme Oranı %68 Artmış

 
Disney'in Netflix tarzı abonelik hizmeti Disney+ yaklaşık bir yıldır hizmet veriyor. Bu süreçte birçok özel yapım yayınlandı. Ancak salgın sebebiyle, sinemalarda gösterilmesi gereken Mulan Disney+'ta yayınlandı.
 
Mulan Disney+'ın erişime açık olduğu ülkelerde uygulama üzerinden 30 dolarlık bir fiyata satıldı. Disney+'ın erişime açık olmadığı ülkelerde yani bizim gibi ülkelerde ise sinemalarda vizyona girdi.
 
Açıklanan son verilere göre Mulan'ın yayınlandığı hafta sonu Disney+'ın indirilme oranı %68 artmış. Harcamalar ise %193 artmış. Daha önce Hamilton isimli film Disney+'ta yayınlandığında indirilme oranı %79 artmıştı.
 
Mulan'ın inceleme puanları ve genel olarak yorumlar oldukça olumluydu. İzlemek isteyenler Mulan'ı şu anda sinemalarda bulabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri mulan vizyon tarihi disney oyuncular ne zaman fragman
Wartile 24 Eylül'de Switch'e Geliyor The Mandalorian'ın 1. Sezonundan Görsel Efektler İçin Kamera Arkası Videosu Paylaşıldı

Guest-CA5FFA1B5

8.9.2020 13:39:36

0
Koskoca Disney'in yaptığı film "bu Mulan"...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız