Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mulan'dan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

 
 
1998 yılında ilk kez animasyon filmi olarak çıkan Mulan serisinin, yine aynı isimli live action filminden yeni bir fragman paylaşıldı.
 
Gişe beklentisi oldukça yüksek olan filmin vizyon tarihi salgın sebebiyle sürekli erteleniyordu, ancak geçtiğimiz haftalarda pes edip filmin Disney+'ta 30$ gibi bir ücrete satılacağını açıklamışlardı. 
 
Film 4 Eylül'de Disney+ üzerinden yayınlanacak. Ayrıca sinemaların açık olduğu ve Disney+'ın olmadığı diğer ülkelerde de film aynı tarihte vizyona girecek. Yani ülkemizde 4 Eylül'de vizyona girecek Mulan.
 
Filmin yönetmenliğini Niki Caro üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, Jet Li, Jason Scott Lee ve Yoson An bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film Haberleri mulan vizyon tarihi disney oyuncular ne zaman fragman
Ghost of Tsushima Standart Sürümünüzü Dijital Deluxe Sürüme Yükseltebilirsiniz Quake 2 Bethesda Başlatıcısı'nda Ücretsiz, Haftaya da Quake 3

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız