Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MotorStorm: Apocalypse'in İlk Yapımcı Günlüğü

 
     2011'de çıkacak yarış oyunu MotorStorm: Apocalypse için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Oyunun aynı zamanda yayınlanan ilk yapımcı günlüğü olan videoda oyunun Festival modu tanıtılırken aksiyon dolu oynanış görüntüleri gösteriliyor.
 
     Evolution Studios yapımcıları oyundaki yarışların nasıl hayatta kalma mücadelesine dönüştüğünü anlatıyorlar. Festival mode oyunun tek kişilik senaryosunu oluşturuyor. Burada yapacağınız yarışlarda diğer yarışçılarla olan ilişkileriniz bir sonraki yarışa taşınacak. Seçebileceğiniz üç farklı zorluk seviyesi bulunuyor ve her biri için farklı bir karakteri yönlendireceksiniz.
 
     Videoda oldukça fazla oyun içi görüntü bulunuyor. Bu görüntülerden görüleceği üzere yarış severleri sınırsız bir aksiyon bekliyor. Yarışırken etrafınızda yıkılan binalar, raydan fırlayarak uçan trenler, silahla çatışmaya girmiş insanlar ve bunlar gibi pek çok aksiyon dolu içerik bulunuyor. Bu aksiyon sahnelerine de Pirates of the Caribbean gibi filmlere müzik yapmış olan Klaus Badelt Orkestrası eşlik ediyor.
 
     MotorStorm: Apocalypse'in bolca açıklama ve aksiyon sahnesi içeren yapımcı günlüğünü buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MotorStorm 3 PS3 Sony SCEE Yarış Developer Diary Dev Yapımcı Günlüğü Festival Mode
Assassin's Creed'in Strateji Oyunu mu Geliyor? DC Universe Online'dan Görev Videosu

BERGX

23.12.2010 14:55:18

0
razz_raziel önceden bu tarz önemli tanıtımları altyazısı ile birlikte verirdiniz nu sizi farklı yapan ozellıklerendi şimdi pek özenmiyorsunuz okadar zor degıl aslında altyazıyı videoya eklemek bilmeyenlerin daha cok oldugunu dusunursek bu tazr önemli videolarda faydalı olacaktır Oyuna gelince müthiş ,düşünmeden alınabılecek tam bir arcade ve Sony exculsive oyunu olmus
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Motorstorm: Apocalypse
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız