Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1'in Beta Tarihleri Belli Oldu

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1'in beta tarihleri açıklandı. Serinin ortak yaratıcısı Ed Boon tarafından Twitter'da açıklandığı üzere beta 18 Ağustos'tan 21 Ağustos'a kadar sürecek.
 
Ön sipariş verenler betaya erişebilecek
 
 
 
Oyuncular betaya erişim sağlamak için Mortal Kombat 1'i PS5 veya Xbox Series X/S'de ön sipariş vermek durumunda kalacak. Ön siparişlere şu anda açık olan oyun Türkiye'de ne yazık ki satışta değil. Ayrıca PC oyuncuları için ayrı bir beta yapılıp yapılmayacağı da bilinmiyor.
 
NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanacak Mortal Kombat 1, 19 Eylül 2023'te PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Warner ekibi oyunculara "daha önce hiç görmedikleri ikonik karakterlerin yeniden tasarlanmış versiyonlarının" sunulacağını belirtiyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta DLC dövüşçüleri de açıklandı. Bu dövüşçüler arasında Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker ve Homelander yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle dövüş aksiyon macera Mortal Kombat 1 2023
The Elder Scrolls V: Skyrim için Fan Yapımı Dinozor Modu Yayınlandı Assassin's Creed Mirage'ı Tamamlamak En Az 20 Saat Sürecek!

BSC Misafiri

31.7.2023 14:34:00

0
Kaçıncı dünya ülkesiyiz ön sipariş bile veremiyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız