Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1'e İki Oynanabilir Karakter Daha Ekleniyor: İşte Detaylar

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için iki karakter daha oyuna dahil oluyor. Smoke ve Rain adlı bu karakterler tamamen oynanabilir bir şekilde karşımıza çıkıyor ve Sektor, Cyrax, Frost ve Scorpion'un Kameo savaşçıları olduğu onaylanıyor.
 
Mortal Kombat 1 için yeni fragman yayınlandı
 
 
 
Mortal Kombat 1 için yayınlanan “Lin Kuei” adlı yeni fragman yukarıda bahsettiğimiz içerikleri ve bilgileri bizlere aktarıyor. Ek olarak fragmanda yer yer ara sahneler, karakterlerin becerileri, dövüş kısımları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Mortal Kombat 1, oldukça kanlı ve şiddet dolu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda her hamle sonrası karakterlerden kanlar dökülüyor ve yapacağımız kombolara bağlı olarak da ortalığın resmen kan banyosu haline geldiğini görebiliyoruz.  
 
Beklenen dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Açık Dünya Oyun Önerileri: Steam Yaz İndirimleri 2023 Saints Row için Yeni DLC Çıkış Yaptı: İşte Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2023 15:00:37

0
hikayeye baktım resmen rezil etmişler scorpion ve lin kuei ha abi nasıl bir senaryo değişikliği resmen güzelim karakteri mahvetmişler artı bunun birnevi reboot olması gerekiyordu çünkü çok allanıp budaklanmıştı senaryo şimdi almışlar iyice karmaşık hale getirmişler artı bide karakterlerin yerini değiştirmişler yani bu nasıl bir saçmalık her harkülarda scorpion her zaman sub-zero ile düşman az yada çok bu ikisini dost yapmayı geçtim aynı klana mensub yapmak nedir ki yani raideni sıradan biri yapmışlar ama güçleri aynı nasıl bir saçmalık ki bu yapacakları şu tanrı kısmına liu kangi değil fujini koymaktı en azından sırıtmazdı ama hayır herşeyi iyice karmaşık hale getirecekler ya resmen batırmışlar insanlar yani komedi değil aksiyon istiyorlar allahtan onuda bozmamışlar yani fatality yine aynı ama senaryo ve karakter değişimi rezalet olmuş en basitinden midway dönemi senaryoya dönseler yeterdi gerçek mortal kombat estetiği odur benim nazarımda karanlık ortam karanlık bir senaryo ve kimsenin tam anlamıyla kazanmadı bir hikaye buradada karmaşık üstüne karmaşık bir komedi rezil ettiler resmen senaryoyu

Bephamot

8.7.2023 11:48:00

0
Kameo mekaniğini bir türlü sevemedim. Umarım kameosuz oynama seçeneği vardır...

BSC Misafiri

7.7.2023 19:06:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ateş neredeyse duman oradadır diyor la efsane hikaye değişti inşallah batırmazlar yine
Mortal kombat 9'daki smoke'un oyun başlangıç konuşmasıydı. Scorpion'u da linkuei'ye dahil etmişler gibi gözüküyor oyunda shirairau'dan hiç bahsedilmedi scorpion'un klanından

arnavut_efe

7.7.2023 17:22:25

0
oyun gibi oyun

BSC Misafiri

7.7.2023 17:15:04

0
Ateş neredeyse duman oradadır diyor la efsane hikaye değişti inşallah batırmazlar yine
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız