Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11 ‘Friendships’ Fragmanı

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealms Studios, Mortal Kombat 11 için Friendships özelliğinin tanıtıldığı bir fragman yayınladı.

Friendships, rakiplerinize bitirici vuruşu daha arkadaşça ve daha nazik bir şekilde yapmanıza olanak sağlayacak. Tüm karakterlere gelecek ve 26 Mayıs'ta yayınlanacak güncelleme ile tüm oyunculara ücretsiz sunulacak. Bu güncelleme yeni Stage Fatalities ve Klassic Dead Pool ve Soul Chamber dövüş sahnelerini de içerecek.
 
26 Mayıs'ta ayrıca Aftermath genişleme paketi de çıkacak ve yepyeni bir sinematik hikaye, üç yeni oynanabilir karakter (Fujin, Sheeva ve RoboCop) ve üç yeni kostüm paketi getirecek. PlayStation Store ve Xbox Store'da 279,00 TL, Steam'de 67,00 TL.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
Prince of Persia 6 Alan Adı Sahteymiş Kerbal Space Program Güncellemesi ‘Shared Horizons’ 1 Temmuz'da PC için Yayınlanacak

BSC Misafiri

19.5.2020 16:42:53

0
Bu oyunun absürt komedi makara yöne kaymasına o kadar kılım ki. Hayır zamanında mk3 trilogyde de vardı bu zımbırtı ama bu, oyunun kendine has vahşi ve gizemli havasının önüne geçemiyordu. Dozundaydı, o kaotik ortam içinde insana ufak bir tebessüm yaşatıyordu sadece. Şimdi şu gelinen hale bak; gerek cutsceneler olsun, gerek olay örgüsü olsun, gerekse daha vahşi gözüksün diye haddinden fazla kasılan ve anlık etkileyiciliğini yitirecek kadar uzatılan fatality sahneleri olsun zamanının o ürkütücü dövüş oyunu, bugün adeta sirk gösterisine dönüşmüş gibi. O dövüşen gizemli ciddi savaşçılar gitmiş, yerine gösteri sunan palyaçolar gelmiş gibi. Bu oyun, bu kadar ciddiyetsiz hale dönüşmeyi haketmiyor. Son oyunda Shao Kahna yaptıklarına değinmiyorum bile! Ayaklar baş olmuş hey gidi koca kahn hey...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız