Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11 DLC Karakteri Mileena Fragmanı

 
Warner Bros. Games ve NetherRealm Studios bugün, hayranların sevdiği dövüşçü Mileena'nın dönüşünü gösteren yeni bir Mortal Kombat 11 Ultimate Oyun Fragmanı yayınladı. Shang Tsung’un şeytani klonlama deneylerinin ürünü olan Mileena, Tarkatan kanı ve Eden fizyolojisinin bir karışımıdır ve onu Baraka’nın gaddarlığı ile Kitana’nın atletik zarafetinin mükemmel bir karışımı haline getirir. Şeytani melez, olağanüstü hız, çevik akrobasi hünerlerinin yanı sıra keskin pençeleri ve klasik özel hareketlerinde yeni kıvrımlar kullanarak savaşta her iki soyun gücünden yararlanıyor.

Kronika tarafından zaman çizelgesinde öne çıkan Mileena, trajik geleceğini öğrendi - Outworld İmparatoriçesi olarak kısa saltanatı ve D'Vorah ve Kotal Kahn'ın ellerinde ölümü. Tahtını yeniden kazanmaya kararlı olan Mileena, Outworld'ün iç savaşına yeniden başladı ve önüne çıkan tüm dövüşçüleri yok edecek. Mileena, Mortal Kombat 11 Ultimate ve Kombat Pack 2'nin bir parçası olarak 17 Kasım'da yeni oynanabilir dövüşçü kadrosuna katılıyor.
 
Mortal Kombat 11'e zaten sahip olan oyuncular, Kombat Pack 2'yi ön sipariş ederek deneyimlerini yükseltebilirler. Mevcut Mortal Kombat 11 sahipleri ayrıca Kombat Pack 1 veya Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion'ı satın alabilirler.

Mortal Kombat 11 Ultimate ve Kombat Pack 2 ön siparişleri, "Dark Web" Noob Saibot, "HCF" (Halt and Catch Fire) Liu Kang ve "Blood Moon" Skarlet dahil olmak üzere üç yeni karakter görünümü varyantı içeren Time Warriors Dış Görünüm Paketini oyun çıkışı sırasında alacak.

Mortal Kombat 11 Ultimate, daha önce piyasaya sürülen Mortal Kombat 11 ana oyunu, Kombat Pack 1 ve Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion ile birlikte yeni oynanabilir dövüşçüler Rain, Mileena ve Rambo içeren Kombat Pack 2'nin eklenmesiyle sonsuz Mortal Kombat 11 deneyimi sunuyor.

Mortal Kombat 11 Ultimate'ın PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X | S, Xbox One konsolları, Nintendo Switch, PC ve Stadia'da 17 Kasım'dan itibaren dünya çapında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ek olarak, Mortal Kombat 11 ve Mortal Kombat 11 Ultimate sahipleri ve PS4 veya Xbox One'daki yeni alıcılar, oyunlarının PS5 veya Xbox Series X | S sürümlerine ücretsiz yükseltmelere ücretsiz olarak erişebilir. 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
PS5 Çıkış Gününde Sadece Online Olarak Satılacak Rogue Company 10 Kasım'da Xbox Series'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.11.2020 14:55:39

0
içim dışıma çıktı bu nasıl bi karakter. Çok fenaymış.

StarSCL

5.11.2020 23:19:35

0
Millet resmen ağlaya ağlaya şu Mileena’yı getirtti. Üstelik Ed Boon gelmeyecek demesine rağmen. Artık Smoke ve Ermac Kombat Pack 3’te olmalı.

JourneyToTheWest

5.11.2020 21:01:54

0
Hikayeye şöyle kondurulabilir, mk10'da ölen mileena aslında orjinal mileena değil diğer klonlardan biriymiş şeklinde.

Punisher155

5.11.2020 20:21:31

0
Güzel, Mileena hayranları ne yaptı ne etti şu karakteri gelmesi imkansızken getirtti, neyseki klasik karakterlerden bana kalsa tüm eksik klasik karakterler mutlaka getirilmeli özellikle ninja tayfası.

Sayko RGB

5.11.2020 17:59:43

0
Bomba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız