Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster, World of Warcraft: Legion Deneyimi İçin Hazır

 
     Bitmeyen Aksiyon Azeroth’da Devam Ediyor

     Azeroth’da kıyasıya savaş devam ederken birçoğumuzun yıllardır keyifle oynadığı World of Warcraft hakkında Blizzard’dan bir açıklama geldi. Bu yıl Ağustos ayında duyurulan yeni ek paket World of Warcract: Legion ile heyecan seviyemizi katlayan oyun, yine birbirinden farklı yenilikler ile heyecan seviyemizi arttıracağa benziyor.

     Burning Legion’ın efsanevi geri dönüşünü konu alacak yeni ek paket, The Broken Isles isimli yeni harita, level atlama sınırının 110’a çıkarılması, oyuna eklenen yeni dungeon ve raidler, yeni honor (pvp) sistemi, artifact silahları, class order holleri ve tabiki yeni bir hero class olan Demon Hunter gibi efsanevi içerikleri oynama fırsatı sunuyor.

     Yeni Class ve Beraberinde Gelen Yüksek Sistem Gereksinimi İhtiyacı

     Demon Hunter her ne kadar orjinal hikayede tüm ırklar tarafından oynanabiliyor olsa da, yeni ek paketle birlikte yalnızca Night Elf ve Blood Elf ırklarına özgü olacak. Hem dps hem de tank olarak olarak oynanabilir olan bu class, 95. leveldan başlayarak hikayeyi 100. levelda tamamlayacak. Bu sayede maksimum level sınırına ulaşana kadar Legion ek paketini keşfe çıkmak da oyunculara seçenek olarak sunulacak.

     Elbette her geçen gün yeni bir ek paketin geliyor olması ve oyun içi grafik ve oynanabilirlik düzeylerinin gittikçe artıyor olması bir takım problemleri de beraberinde getiriyor. Artan animasyonlar, genişleyen haritalar, eklenen raid ve dungeonlar derken bilgisayarlarımızın fps’si gittikçe düşüyor ve oyunu içerisinden çıkılmaz bir hale getirebiliyor. Mevcuttaki bilgisayarları yenile ihtiyacı gün geçtikçe kendini göstermeye başlıyor. World of Warcraft efsanesi, Monster Notebook ile birleşiyor. Burning Legion'a kafa tutan gaming laptop modelleri, Warcraft evreninde daha önce hiç olmadığı kadar kusursuz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

     Profesyonel Oyuncuların Oyun Bilgisayarı

     Artan sistem ihtiyaçlarını en güncel ekran kartları, en yeni nesil işlemciler ve güçlü bellekler ile gidermeyi amaçlayan Monster’ın oyuncu bilgisayarı modelleri de tam olarak bu noktada devreye giriyor. Monster, piyasadaki en iyi oyun bilgisayarı olmak amacıyla benzersiz parçaları bir araya getiriyor. Üstelik bunu masaüstünün gücünü ve diz üstü bilgisayarın işlevselliğini bir araya getirerek yapıyor. Atmosferi ve oynanabilirliği maksimuma çıkarmayı amaçlayan oyuncu bilgisayarı modelleri, Gerek World of Warcraft gerekse diğer MMORPG’lerde yüksek fps değerleri elde etmenizi amaçlıyor.

     Yaptığı önemli iş ortaklıkları ile Intel, Nvidia, Hitachi, Kingston, Seagate gibi yazılım ve donanım devlerinin parçalarını ustaca bir araya getiren Monster, Azeroth'u sonuna kadar yaşamanızı sağlıyor. Dungeonlar, Raidler, Questler ve çok daha fazlasını yüksek görüntü kalitesi ve hızlı bir oynanış ile oynamanıza olanak veren oyun bilgisayarı modelleri, Horde ya da Alliance, tüm oyuncular için kusursuz bir atmosfer seçeneği sunuyor.
 
     Monster Gaming Laptopları ile Kusursuz Atmosfer

     Yerli bir marka olan Monster, yine oyuncular tarafından oyuncular için üretiyor. Bu nedenle her bir modelin isimleri Türk Mitolojisi’ndeki canavarların isimlerinden esinlenerek hazırlanmış. Tulpar, Abra, Semruk gibi farklı özellikteki gaming laptop serileri ihtiyacınıza göre seçiminizi yapma kolaylığı sağlıyor. Etkin bir soğutma sistemine sahip modeller, en yoğun savaş sahnelerinde, raid ve dungeon boss savaşlarında kusursuz bir kullanım amaçlıyor.

     Her ne kadar yeni ek paketin çıkış tarihi tam olarak belli olmasa da bir an önce eski oyun bilgisayarınızdan kurtulup, yerini piyasadaki en iyi oyun bilgisayarı ile değiştirmek için www.monsternotebook.com.tr adresini ziyaret edebilir, sizin için en doğru modeli seçebilirsiniz.
 


-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
MSI'dan Skylake Tabanlı Yeni Gaming Anakartlar H170 ve B150 World of Warships Bugün İtibariyle Resmi Çıkışını Gerçekleştirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vinewood

17.9.2015 23:45:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: TAZANGEL Sırf monster size sponsor diye WOWun adını kullanarak haber yapmak hangi ticari zekanın ürünü? Oyundaki güncellemelerle oyun gelişiyorsa fps yükselmesi için monster alın demek ne alaka böyle pazarlama böyle reklam olurmu. Sizi takip eden insanlar hiç mi bilgisayardan anlamıyor? Ya peki bsc ailesinin samimiyeti dürüstlüğü noldu? Monstera vereceğin paraya hangi bilgisayarı alırsan al zaten fps yükselişi yaşarsın. Wow oynayan bir kitle var diye böyle bir haberi ben bsc ailesine yakıştıramadım. Hele ki aranızda Beril den başka wow oynayan biri yokken basın bülteni diye bu haberi yapan arkadaş lütfen bsc yi terket ! BSC de bu durumuna düştüyse diyecek bir lafım yok çünkü. Evet reklam da yaptınız işe yaradı artık bedava verseler monster almam .
Bir yeri düzelteyim , samet'te WoW oynuyor . Onun dışında 👍 +1

Rozabug

17.9.2015 21:23:27

+3
7 yıdır oynadıgım oyun hala oynuyorum ram yükseltmekten başka bişi yapmadım monster ne alaka

TAZANGEL

17.9.2015 19:52:22

+4
Sırf monster size sponsor diye WOWun adını kullanarak haber yapmak hangi ticari zekanın ürünü? Oyundaki güncellemelerle oyun gelişiyorsa fps yükselmesi için monster alın demek ne alaka böyle pazarlama böyle reklam olurmu. Sizi takip eden insanlar hiç mi bilgisayardan anlamıyor? Ya peki bsc ailesinin samimiyeti dürüstlüğü noldu? Monstera vereceğin paraya hangi bilgisayarı alırsan al zaten fps yükselişi yaşarsın. Wow oynayan bir kitle var diye böyle bir haberi ben bsc ailesine yakıştıramadım. Hele ki aranızda Beril den başka wow oynayan biri yokken basın bülteni diye bu haberi yapan arkadaş lütfen bsc yi terket ! BSC de bu durumuna düştüyse diyecek bir lafım yok çünkü. Evet reklam da yaptınız işe yaradı artık bedava verseler monster almam .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız