Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Notebook'tan Rise of the Tomb Raider Hediye!

     
     Sınırlı bir süre için GeForce GTX 970M veya üzeri grafik kartlı Monster Notebook'ları satın aldığınızda Rise of the Tomb Raider ÜCRETSİZ sizin olacak.

     1- Yenilenmiş görüntüleri ve daha dinamik oyun tarzı ile yılların eskitemediği Tomb Raider efsanesi kaldığı yerden devam ediyor.

 
     2- Seneler 1996 yılını gösterirken üç boyutlu oyunlar yeni yeni oyun dünyasına girmeye başlamış ve FPS türündeki yenilikler herkesi heyecanlandırmıştı. İşte tam o günlerde Core Design önderliğinde Tomb Raider efsanesi ortaya çıktı. Piyasadaki ilk kadın kahraman olarak geliştirilen Lara Croft, çift tabancası ve esnek dövüş kabiliyeti ile oyun meraklılarının büyük ilgisini çekti.
 

     3- İlerleyen yıllarda Lara Croft tutkusu daha da artarak oyunun büyük bir fan kitlesine sahip olmasını sağladı. Görsel özellikleri, zekice kurgulanmış harita ve hikayesi ile Tomb Raider tam da oyun sevdalılarının aradığı kandı. Bir süre aynı tarzda devam eden oyun 2013 yılında şekil değiştirerek Cyrstal Dynamics'in ellerinde yeniden hayat buldu.


     4- 2013 yılında çıkan Tomb Raider oyununun devamı niteliğinde olan Rise of the Tomb Raider hikayesi Suriye ve Sibirya'ya taşıyarak farklı coğrafyalarda, farklı deneyimler yaşamanızı sağlıyor. Babasının peşinde koştuğu sırrı bulmak için Suriye'ye doğru yola çıkan Lara, burada bulduğu ipuçları ile Sibirya'nın soğuk tepelerine doğru ilerliyor. Siz de bu yolculukta ona yardımcı oluyorsunuz.
 

     5- Oyun daha önceki gibi lineer bir tabanda ilerlese de yan görevler alabilmenize ve ufakta olsa farklı maceralara atılmanıza yardımcı oluyor. Bölüm aralarında sandbox içine girdiğinizde ister hikayeye kaldığınız yerden devam edebiliyor isterseniz de etrafı keşfe çıkabiliyorsunuz.
 
 
     6- Yan aktiviteler ile zenginleştirilmeye çalışılan ana hikaye zekice kurgulanış tarzı ile FPS türündeki başarılı işlerden biri olduğunu kanıtlıyor. Önceki oyunda da yer alan mezar bulmacaları ile tamamen zekayı geliştirmeye ve sizi farklı deneyimleri keşfetmeye zorlayacak cinsten.
 

     7- Suriye'nin zorlu coğrafyası ve Sibirya'nın soğuk dağlarını konu alan oyunda karakterimiz Lara'da ilerledikçe yeteneklerine yenisi ekliyor ve zorlu koşullarla baş etmeye çalışıyor. Brawler, Hunter ve Survivor olarak üçe ayrılmış yetenek ağacı karakterle birlikte gelişerek karakterin yeteneklerini arttırıyor ve oyunu daha eğlenceli bir hale getiriyor.
 

     8- Yıllar içinde geliştirilen hikayesi ile tarihin en iyi "mezar avcısı" olan Lara Croft efsanesi, sadece hikaye ve kurgusu ile değil görselliği ile de meraklısına farklı bir deneyim sağlıyor. Lara Croft'un saçlarından tutun da karda yürürken ayak izlerinin gerçeğe yakın biçimde şekil almasına kadar pek çok detay incelikle işlenmiş durumda.
 
 
-BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
Crystal Dynamics Rise of the Tomb Raider Square Enix Tomb Raider Xbox 360 Xbox One
PSN'de 2015'in En Çok Satan Oyunları Belli Oldu Antalya Valiliği 12 Oyun İçin Yasaklama Kararı Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

21.1.2016 21:02:53

+1
masaüstü ekran kartlarında gtx 950 ve gtx 960 oyun vermiyorlar yanlış bilgi vermeyin http://www.nvidia.com.tr/object/rise-of-the-tomb-raider-pc-game-tr.html#gameContent=1

senseman62

21.1.2016 20:12:09

0
hey gidi günler hey :) ps1'de tomb raider oynadığım günler geldi aklıma...nerden nereye

MonacoDoom

21.1.2016 19:20:53

0
Reklam tüm laptop markalarının verebildiği birşey üzerinden yapılırsa etki etmez onu anlatmaya çalışıyorum orada

Shovel Knight

21.1.2016 19:06:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom Zaten GTX950 ve üstü her karta hediye olarak geliyor nasıl bir haber anlayışı bu anlamadım ki, resmen reklamcılık.
reklam zaten

MonacoDoom

21.1.2016 19:00:44

0
Zaten GTX950 ve üstü her karta hediye olarak geliyor nasıl bir haber anlayışı bu anlamadım ki, resmen reklamcılık. Övünülecekse başka birşey üzerinden övünülmeli.

Rseen

21.1.2016 14:34:17

+8
Bu durum monster notebook lara özel bir şey değil,diğer markaların 970m ve üzeri ekran kartlı versiyonlarını da satın alırsanız oyuna bedava sahip olabilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız