Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster, Notebook Alan Kullanıcılara Rainbow Six: Siege ve Assassin's Creed: Syndicate Veriyor


     Masaüstü performansını, diz üstü bilgisayar rahatlığında sunan Monster oyun bilgisayarları, GTX970 ve üzeri ekran kartına sahip modelleri ile performans tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Kusursuz ekran kalitesi ve yüksek çözünürlüğü bir arada sunan modeller, oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

     Performans Tutkunlarının Vazgeçilmezi - Monster Oyun Bilgisayarları

     Ve sonunda hepimizin uzun zamandır beklediği sonbahar geldi. Birbiri ardına yeni oyunların piyasaya çıktığı, uzun zamandır beklenen serilerin piyasaya sürüldüğü bu aylarda, yapım şirketleri birbirinden farklı oyunları bizlerle buluşturdu. Atmosferleri ile göz dolduran, oynanabilirlikleri yüksek bu oyunlar raflarda yavaş yavaş yerini almaya başladı.

     Elbette sonbaharın gelişi ile Monster oyun bilgisayarlarında da gelişim başladı. Her zaman son teknolojileri kullanarak, kusursuz bir güç elde eden Monster oyun bilgisayarları da bu süreçte yenilendi ve en yeni ekran kartları ve işlemciler ile donatıldı. GTX 970M serisi ve üzeri ekran kartlarının yanı sıra 5. Nesil broadwell ve 6. Nesil Skylake işlemciler ile donatılmış canavarlar, stoklarda yerini aldı.

     Gerçek Aksiyon Şimdi Başlıyor

     Masaüstü bilgisayarların gücünü, kusursuz bir şekilde diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile birleştiren Monster, aksiyonu sonuna kadar yaşamanıza olanak verecek modellerini beğeninize sunuyor. İsimlerini Türk mitolojisi’nden alan Monster modelleri Tulpar, Abra, Semruk, benzersiz bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor. Heyecan dolu atmosferler, aksiyon dolu savaş meydanları ya da büyüleyici hikayeler ile donatılmış oyunlardan maksimum verim almanızı sağlayacak modeller, üstün sistem özellikleri ile buluşuyor.

     Gerek piyasaya yeni çıkan oyunları gerekse 2015’in son çeyreğinde piyasaya çıkması muhtemel oyunları göz önünde bulundurarak modellerinde gelişime giden Monster, GeForce® GTX™ 970 ve üzeri ekran kartları ile güçlendirilen diz üstü oyun canavarları ile beğeninize sunuluyor. Üstelik bu süreçte Monster, oyun tutkunları için benzersiz bir teklif sunuyor. GTX970M ve üzeri ekran kartı içeren Monster Notebook alan kullanıcılarımız, Tom Clancy’s Rainbow Six®Siege ya da Assassin’s Creed®Syndicate oyunlarından birine sahip olacak!

     Londra’da Suikast Mi Takım Savaşı Mı?

     Sınırlı bir süre için GeForce 970M, 980M ya da 980 ekran kartlarına sahip modellerde geçerli olacak bu teklif ile oyununu seç ve aksiyona başla. FPS türünün vazgeçilmezlerinden Tom Clancy’s Rainbow Six serisinin son oyunu Siege, ya da Stealth türünün en beğenilen serilerinden Assasin’s Creed’in Londra çıkartması Syndicate arasında seçim yapabileceğiniz modeller, üstün performanslı ekran kartınızı anında deneyimlemenize olanak sağlıyor.
 
     GeForce GTX GPU ile HBAO+ ve TXAA NVIDIA GameWorks teknolojilerinin üstün performansı ile GeForce Experience modları ile kusursuz sahneler elde etmenize olanak sağlayan bu üstün ekran kartı, oyunları tam olarak da gerektiği şekilde deneyimlemenizi sağlıyor. Farklı T7 ve T5 Tulpar serileri  arasında geçerli olacak bu teklif, kusursuz bir ekran çözünürlüğü amaçlıyor. Kısa bir süre geçerli  olacak bu kampanyanın şartlar ve koşulları için ilgili sayfayı ziyaret edip, detaylı bilgi alabilirsiniz.
 

-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Woolfe'nin İsim Hakları Sniper Elite Geliştiricisi Tarafından Satın Alındı MSI Pro Mod Sezon 3 Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonacoDoom

22.10.2015 18:54:49

0
Taş çatlasa 3k olması gereken gtx970m'li laptopları 4700'den satıyor sonra buralara reklam verdirtiyor ne acayip firma.

Patren

21.10.2015 22:45:20

0
rainbow six age guzel gider laptopla birlikte

Qonrul

21.10.2015 22:00:58

0
notebook alma arefesinde olsam alırdım. monster tavsiye ederim. her ne kadar diğer markalarda olduğu gibi ufak tefek sorunları olsa da.

moonquad

21.10.2015 20:50:14

-2
Bence ubisoft hiç satış yapamadı bundan dolayı sürekli belli ürünler ile beraber oyunları verdiriyor.Herkes unityde olanların aynısı başına geleceğinden korktuğu için bir de batman de var bunun içinde satın alan yok doğru düzgün satışları beklediklerinden baya düşük belliki.

Megathrone26

21.10.2015 19:59:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel Değerinden 2,000 TL fazlaya satınca ürünü 60 dolarlık oyunu bedava vermek hiç de zor değil :)
ağzına sağlık usta aynen

CheKD

21.10.2015 19:48:37

0
[quote]Orjinalden alıntı: ikipac ben 1 ay önce aldım kabul görür mü ?[/quote] Kartını 6 ekimden sonra almış olman lazım en azından Türkiye'de ki satıcıların çoğunda bu madde var.Buradan daha detaylı bilgi alabilirsin. http://www.nvidia.com.tr/object/bullets-or-blades-bundle-tr.html [quote]Orjinalden alıntı: WarriorAngel Değerinden 2,000 TL fazlaya satınca ürünü 60 dolarlık oyunu bedava vermek hiç de zor değil :)[/quote] Kesinlikle katılıyorum bir de oyunları en iyi kartlara veriyorlar insanlar o kartlara tonla para veriyorlar buna rağmen kısıtlama koyuyorlar,nvdia özel madde koyma yetkisi veriyor satıcıya bazı çakal satıcılar kampanyanın başlangıç tarihinden önce alanlara vermiyor,bazılarıda her alana veriyorlar,bunu ben nvidia online desteğine sordum ve bir şey yapamayız diyorlar.Saçmalıktan başka bir şey değil o kadar teknoloji ve özellik tanıtıyorlar senede taş çatlasa 5-6 oyun veriyorlar ona da kısıtlama getiriyorlar,en azından o kadar güçlü kartlara bir yıl kampanyalardan yararlanılma hakkı verilmeli sonuçta kaç katı para alıyor.Ben kartımı temmuzda aldım sadece "sorunlu" Batman Arkham Knight'ı ve Metal Gear Solidi alabildim,ama benden 6 ay önce alanlar Far Cry 4,Crew,AC Unity,The Witcher 3 ve benim aldığım iki oyunu aldı.Anlayacağın nvidiaya ve nvidia ürün satıcılarına o 60$lık oyunu vermek bile zor geliyor.

Himurajutsu

21.10.2015 19:22:42

0
ben 1 ay önce aldım kabul görür mü ?

Frobe

21.10.2015 19:14:14

+16
Değerinden 2,000 TL fazlaya satınca ürünü 60 dolarlık oyunu bedava vermek hiç de zor değil :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız