Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World için 23 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
   Capcom, Monster Hunter serisinin yeni oyunu Monster Hunter: World için 23 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.
 
   Monster Hunter: World 2018 başlarında PS4 ve Xbox One için çıkacak, PC sürümü ise daha sonra gelecek. Oyun Japonya'da PlayStation 4'e özel.
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PS4 Oyunları PlayStation Now Sistemine Eklendi Minecraft: Story Mode 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stormfang

9.7.2017 21:00:48

0
Oyun hakkında henüz çok kısıtlı bilgiler var. Ama batı oyuncusunun ilgisini çekmek için yapılmış oldugu belli. Sevindim şahsen, artık batı görülmedi bu tarz firmalar tarafından

MH delisi

7.7.2017 18:58:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: RASYONALIST ne alaka abi? mmo mekanikleriyle single bir oyun deneyimi ne alaka? cabal onlineden ne farkı var bu oyunun? saçma salak işler. canavar dediğide dinazor mınako.
monster hunterın mmo tabanli versiyonları var ama bu onlardan değil ayrıca dinozor dediğin canavarin ismi anjanath ve sadece konsept olarak dinozora benziyor ve sınıfı brute wyvern olarak adlandırılır .Monster hunterdaki bazı canavarlar dinozora benzerler ama onlarla karşılaştığında öyle olmadıklarını acı yoldan öğrenirsin git deviljho yada glavenus u arastir videolarını izle sonra gel

BSC Misafiri

7.7.2017 07:37:01

0
Oyun adı gibi avcılık oyunu. Çok zor bir oyundur. Savaş öncesi hazırlık çok önemlidir. Skill verme durumu yoktur teçhizat güçlendirme ve tuzak ve iksir hazırlamanın önemli olduğu bir oyundur. 4 kişi ye kadar en son yer ve en son ve en zorki yaratık görevine kadar haritayı temizlemek amaçtır...

BSC Misafiri

7.7.2017 07:36:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Dinazorları cok sevdigimden dolayi buyuk ihtimalle bu oyunu alacagim. Sadece aklima takilan onemli bir soru var. Oyunda gercekten bir hikaye modu olacak mi yoksa surekli bot ve arena tarzinda bir oynanisi mi olacak?
Normal Monster Hunter serilerinde hikayenin gerçekten keyifli olduğu oyunlar ve eğlenceli görevler vardı. Bu oyun seriyi batıdaki oyunculara sevdirmek için oyunu çok sevdiren oynanış mekaniklerinin tamamını değiştirdikleri için hikaye ne kadar olur pek bir beklentim yok. Grafiğiyle ön plana çıkan oyunlarda göz boyamaya özen gösterildiği için pek çok şey eksik olabiliyor.

KauFmaNXIII

7.7.2017 02:19:37

0
Şu oyunu yıllardır pc için bekliyorum.Psp alma sebeplerimdendi bu oyun.

encuni

7.7.2017 00:46:50

0
olum gidin ppsspp ile monster hunter oynayın sonra yazın efsane oyundur o dinazorun derisinden güzel zırh silah cıkar

Megathrone26

6.7.2017 23:17:45

+1
Dinazorları cok sevdigimden dolayi buyuk ihtimalle bu oyunu alacagim. Sadece aklima takilan onemli bir soru var. Oyunda gercekten bir hikaye modu olacak mi yoksa surekli bot ve arena tarzinda bir oynanisi mi olacak?

cadollo

6.7.2017 22:56:06

+2
quote:

Orjinalden alıntı: RASYONALIST ne alaka abi? mmo mekanikleriyle single bir oyun deneyimi ne alaka? cabal onlineden ne farkı var bu oyunun? saçma salak işler. canavar dediğide dinazor mınako.
Oyun single player bir oyun değil 4 kişiye kadar co-op desteği var. Benim için ilginç olan şey ise yeterince bilginizin olmadığı bir konuda nasıl bu kadar agresif bir yorum yazabiliyorsunuz. Ben de oynamadım bu oyunu ama birçok bekleyeni olduğunu biliyorum. oyunun kendine has özellikleri ve büyük bir hayran kitlesi var.

RASYONALIST

6.7.2017 21:44:25

0
ne alaka abi? mmo mekanikleriyle single bir oyun deneyimi ne alaka? cabal onlineden ne farkı var bu oyunun? saçma salak işler. canavar dediğide dinazor mınako.

BSC Misafiri

6.7.2017 20:07:59

+1
Japonlar gerçekten güzel oyunlar yapıyor.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız