Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter World Satışları 14 Milyonu Geçti

 
Capcom'un başarılı oyunu Monster Hunter World'ün satış sayısı açıklandı. Oyunun kutulu dağıtım sayısı ve dijital indirme sayısı 14 milyonu geçti. 18 Temmuz 2019 tarihinde 13 milyonu geçtiğini Capcom yine bizlere bildirmişti. Oyun yaklaşık 3 ayda, 1 milyon satmış demek oluyor ki bunun en büyük sebeplerinden biri Eylül ayının başında çıkan Iceborne genişleme paketi.
 
Iceborne'un çıkışından 1 hafta sonra yani 13 Eylül'de Capcom yine bir satış sayısı açıklamıştı. Capcom'un açıklamasına göre Monster Hunter World: Iceborne'un satışları 2.5 milyonu geçti. Bu 2.5 milyon satışın içerisinde Monster Hunter World: Iceborne ve Monster Hunter World: Iceborne Master Edition bulunuyor.
 
Capcom'un 13 Eylül'de yaptığı bir diğer açıklamasına göre Monster Hunter serisinin satışları 13 Eylül itibariyle tam olarak 58 milyonu geçtiğini öğrenmiştik. Son bilgiyle birleştirirsek serinin satışlarının 59 milyonu geçtiğini söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Agony'e Switch'e Geliyor Yeni Oyunda Batman'i Kevin Conroy Seslendirmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız