Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World PC için Bu Sonbaharda Çıkacak

 
   Yapımcı Ryozo Tsujimoto Monster Hunter: World PC versiyonunun bu sonbaharda çıkış yapacağını duyurdu.

   "PC versiyonuna gelince, üzerinde şu anda sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve 2018 sonbahar çıkışını hedefliyoruz." dedi Tsujimoto. "Daha fazla ayrıntıyı daha sonra paylaşacağım ve sabrınız için teşekkürler."
 
   Tsujimoto ayrıca Monster Hunter: World'ün çıkışından sonra yeni canavarlar dahil olmak üzere ücretsiz güncellemeler ile oyunu desteklemeye devam edeceklerini yineledi.

   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Japonya'da oyun sadece PlayStation 4 için ulaşılabilir olacak.

   Mesajın tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Monster Hunter: World’de ‘The New World’ olarak bilinen, yeni keşfedilen bir kıtada tehlikeli av seferine çıkın ve diyarın en acımasız canavarlarını avlamak için keşfedilmemiş yaban bölgelerine adım atın. Keşfettiğiniz yeni düşmanları alt edebilmek için bir avcı olarak dikkatlice planlar yapıp içgüdülerinizi kullanarak birbirinden farklı kapışmalara gireceksiniz. Avlanabilmek için çok sayıda tuzağı, yemi, silahı ve hatta etrafınızdaki ekosistemi kullanın. Silahlığınızı geliştirecek ve güçlendirecek malzemeler karşılığında karkaslar üretilebilir, ortamı savaşta avantaja çevirebilir, siper ve gözetleme noktaları sağlayabilir veya canavarları bile birbirine düşürecek çukurlar yapabilirsiniz. İster zafer kazanma yolunda yalnız bir savaşçı olun ya da ister üç arkadaşa kadar destek veren çevrimiçi yardımlaşmalı oyunda yer alın, bu dünya keşfetmenizi bekliyor." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Metacritic: 2017'nin En İyi Oyunları Slender Man Filmi 18 Mayıs'ta Vizyona Girecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kenan9593

4.1.2018 16:41:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Capcom’un PC yi iplememesi sevindirici boyle devam etmelerini isteriz.
En azından sene sonunda pc ye çıkaracak. Capcom, asıl Street Fighter 5'i Xbox'a çıkarmayarak iplemedi.

Project Scorpio

4.1.2018 11:01:43

0
Capcom’un PC yi iplememesi sevindirici boyle devam etmelerini isteriz.

BSC Misafiri

4.1.2018 08:21:09

0
Duyurulduğunda bazı geleneksel özelliklerinin değiştirildiği için pek umutlu biri değildim fakat en büyük kitlesi Japonya'da olduğu ve beta'da deneyenlerin çok olumlu geri bildirim vermesi nedeniyle testten olumlu puanla geçtiğini düşünüyorum. Tabii ki alanların eziği çoğunluğu Japon olacak, diğer bölgelerin en çok tercih ettiği oyunların yarısı shooter olduğundan pek itibar görmeyecektir.

2K

4.1.2018 01:59:07

+1
İlk videolarını gördüğüm zaman acaba daha fazla oyuncuya hitap etmek için basitleştirdiler mi diye düşünüyordum ama daha sonra beta yorumlarını ve uzun gameplay yorumlarını okudum, seri bir şey kaybetmemiş gibi gözüküyor. Yine saatlerce yaratık arıyoruz ve yenmemiz 45 dakika sürebiliyor. Animasyonları yine yavaş ve ağır, tuşa basmadan önce düşünmek gerekiyor. Kısacası Dark Souls yokken Monster Hunter vardı diyebilirim o yüzden 'aa yaratık kesiyoruz' güzel diyip DMC, God of War gibi bir dövüş sistemi bekleyenleri üzebilir. Bu arada zırh ve ekipmanın çok önemli olduğu bir oyun olmasına rağmen DLC'lerin suyunu çıkaran Capcom lootbox koymayacakları için tebrik ediyorum.

BSC Misafiri

4.1.2018 00:24:05

0
bence tum zamanlarin uzak ara en guzel oyunuydu ps2 versiyonu bakalim ps4 te ne yapacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız