Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesi Resident Evil 2 İşbirliği Bugün Başlıyor

 
Capcom, Monster Hunter World: Iceborne genişlemesi x Resident Evil 2 remake işbirliğinin bugün yayınlanacak versiyon 11.50 güncellemesiyle birlikte başlayacağını duyurdu. (Türkiye saati ile 8 Kasım 03:00).
 
Resident Evil 2 remake işbirliğinde Leon, Claire ve Tyrant Iceborne genişlemesine adım atacaklar ve Leon ile Claire oynanabilir olacak. İşbirliği ayrıca Resident Evil 2 remake'ten silahlar ve odanız için yeni dekorasyonlar getirecek.
 
Versiyon 11.50 güncellemesi ayrıca silah ve Palico tasarlama yarışmalarının kazananları olan “Black Eagle” silahını ve “Wiggler Set” Palico'sunu oyuna ekleyecek.
 
Monster Hunter World: Iceborne genişlemesi x Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds işbirliği de 21 Kasım'da PlayStation 4'te başlayacak ve oyuncular Aloy olarak oynayabilecek.
 
Monster Hunter World: Iceborne genişlemesi şu anda PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. PC için 9 Ocak 2020'de çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
IO Interactive Odağını Yeni Hitman Oyununa Çeviriyor Okami HD, Mega Man 11 ve Street Fighter 30th Anniversary Collection Satışları Bir Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız