Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter 3rd Demosundan Ayrıntılar


 
     Japonya'da Playstation Portable'ın en çok satan oyunlarından olan Monster Hunter serisinin yeni oyunu MH: 3rd için demo duyuruldu. 13 Ekim'de Playstation Store'dan yayınlanacak olan demo tatmin edici içeriğe sahip olacak.
 
     Monster Hunter 3rd'ün demosunda 2 Quest ve 9 silah bulunacak. 2 Quest de hem tek kişilik hem de çoklu oyuncu olarak oynanabilecek. Oyunu tek kişi oynadığınızda size iki Felynes eşlik edecek. 2 kişi oynadığınızda ise her oyuncu tek bir Felynes'e sahip olacak. Eğer 3 veya 4 kişi oynamak isterseniz Felynes'siz oynayacaksınız.
 
     Capcom oyunun demosundaki başarılarınızı veya eşyalarınızı tam sürüme aktaramayacağınızı söylüyor, o nedenle çok kasmamakta yarar var.
 
    Oyunun demosunu ücretsiz olarak üye olunabilecek Monster Hunter Club'ın üyelerinin bir kod sayesinde indirebileceğini de hatırlatalım. Bakalım demo Batı'ya ne zaman duyurulacak.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom PSP aksiyon online Monster Hunter macera
Kingdom Hearts 3D İle İlgili Yepyeni Bilgiler Kirby's Epic Yarn - Yeni Video ve Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Freedom 3
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız