Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mod Yapımcıları Resident Evil: Revelations 2'ye Local Co-Op Desteği Ekledi


    Capcom, Resident Evil: Revelations 2'nin PC sürümüne aynı makinadan co-op oynama desteği sunmamıştı. Bu durum kimi oyuncuları geri ödeme yapmaya kadar itse de, mod yapımcıları yardıma yetişti.
 
    FluffyQuack isimli mod yapımcısı, Revelations 2'nin PC sürümüne local co-op desteğini ekledi. Capcom'un yapamadığı şeyi yapan FluffyQuack'ın bu modu şimdilik sadece gamepad destekliyor ve oyunun Raid modunda çalışmıyor. Örnek videoyu aşağıdan izleyebilir, modun sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360 Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360
Crowfall Kickstarter Kampanyasının Üçüncü Gününde Hedeflediği Parayı Topladı Wasteland 2'nin Gelecek Güncellemesi Oyunu Grafiksel Olarak Geliştirecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Donatn

1.3.2015 02:33:01

0
bu kadar basitse işi para idesine kadar getirmelerine akıl sır erdirmek mümkün değil. Demekki basit değil.O halde mod yapımcısı bu arkadaşlar oturup bir oyun yapsın be arkadaş..

KortX

28.2.2015 23:14:05

+1
"Nasıl olsa mod yapımcıları yapar." deyip de yapmıyorlar herhalde. Ben olsam yine de oyunu iade ederdim. PC oyuncuları yapımcı firmaların böyle yamuk yapması durumunda gerekli tepkisini koysa zaten oyununu çıkaracak firma adam gibi çıkarır.

RedTurkei

28.2.2015 22:55:54

0
Yav arkadaş adamlar Dead rising 3 gibi Goty olacak oyunu çöp misali portlamış o halde oynadım yinede çok zevk aldım.. Eşşek desem yeridir bu capcom ne yapmaya çalısıyor anlamadım. Bunlarda da fanatik var acaba

Wayward Son

28.2.2015 22:24:55

+2
Capcom çok bozdu, öyle böyle değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız