Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil Kule Savunma Oyunu Defense Derby Yakında Geliyor: İşte Detaylar

 
 
KRAFTON Inc. bünyesindeki stüdyolardan RisingWings tarafından geliştirilen mobil kule savunma oyunu Defense Derby'nın lansman günü yaklaşıyor. Android ve iOS platformlarında yayınlanacak bu PvP, kule defansı ve kart oyunlarının özgün bir birleşiminden oluşuyor.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
 
 
Defence Derby, oyunculara yeni bir eğlenceyi sunmayı hedefleyen Kule Savunma türünde bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkmayı istiyor. Oyunda kullanabileceğimiz ve kendi bölgemizi savunabileceğimiz çeşitli özelliklere sahip kartlar bulunuyor. Her turda, dört oyuncu keşif yoluyla bu kartları alabiliyor ve kendini savunabiliyor.
 
Gerçek zamanlı deneyim ve jetonlarla birim alma mekaniği
 
 
 
Kule savunma oyunlarında siz de biliyorsunuz ki düşmanlar dalga dalga kısımlar halinde geliyor ve her tur daha da zorlu olabiliyor.  Her dalga başlangıcından önce 4 oyuncu, savunma amacıyla kart almak için gerçek zamanlı birimleri keşfedebiliyor. Oyuncular, sahip oldukları Derby Chips'leri kullanarak kart elde edebilirsiniz. Derby Chips, bir birim kazanmak için oyun içinde kullanılan jetonlar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Tüm oyuncular oyuna aynı miktarda jetonla başlıyor ve tur sonlarında bu jetonları kullanarak yeni birimleri (kartları) alabiliyorsunuz. Stratejinize bağlı olarak bu jetonları akıllıca kullanmanız tavsiye ediliyor.
 
Kartlarla belirli kombinasyonlar oluşturabiliyorsunuz
 
 
 
Oyun içerisinde saldırı gücünüzü arttırmak veya kendinizi daha iyi savunmak için kartlar arasında sinerji oluşturabiliyorsunuz. Kartlar birbirine yakın yerleştirilmişse veya aynı özelliğe sahip üç kart yan yana geldiyse bunlar aralarında daha güçlü özelliği açığa çıkarabiliyor.
 
Çevrimiçi modlar
 
 
 
Oyun içerisinde diğer oyuncularla beraber mücadeleye gireceğiniz çeşitli çevrimiçi modlar bulunuyor. Bu kapsamda kendi stratejinizi belirleyerek gücünüzü ortaya koyabiliyorsunuz. 
 
Tek oyunculu mod
 
Oyun çevrimiçi mod dışında kendinizi geliştirebileceğiniz ve hikayede ilerleyebiliyorsunuz. Oyunda 1.920 aşama yer alıyor. 
 
Bunlar ve daha fazla özellik oyun içerisinde sizleri bekliyor.
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Defense Derby
Sony'den Canlı Servis Oyunlarına Büyük Yatırım: 2.1 Milyar Dolar Atlas Fallen için PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız