Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto'dan F-Zero Hakkında Açıklama

F-Zero türünün öncü oyunlarından bir tanesi

      Nintendo'nun yeni konsolu Wii U piyasaya çıkıyor ve Nintendo hayranları da firmanın uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyunlarının HD olarak karşılarına çıkmasını bekliyorlar. Nintendo'nun ve oyun dünyasının en önemli isimlerinden Shigeru Miyamoto da hayranların neden yeni bir F-Zero beklediğini merak ediyor. Ünlü tasarımcı Game Kult ile yaptığı röportajda Nintendo Lands'teki mini F-Zero oyununu beklememizi önerdi ve oyunculara bir soru sordu:

      "Ayrıca gerçekten merak ediyorum ve oyunculara sormak istiyorum. Neden F-Zero? Daha önce yapamadığımız bir şeyleri yeni oyunda mı istiyorsunuz?"
 
     Miyamoto'nun yanıtı görselliğin ötesinde yeni bir oyunlara oyunculara ne gibi yenilikler sunulabileceği yönünde ve çoğu oyun geliştiricisine de ders olması gereken bir soru. Yine de aklımızdan şu soru ister istemez geçiyor. Eğer F-Zero serisi de tıpkı Super Mario Bross serisinde olduğu gibi 15-20 milyon adet satsaydı, aynı soru sorulur muydu?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamekult Miyamoto F-Zero Nintendo Yarış
Halo 4'e Erken Girenler Banlandı Epic Mickey 3DS'te 20 Farklı Oyun Sonu Var

BSC Misafiri

4.11.2012 15:37:30

0
Son soru güzel soru.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız