Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mists of Pandaria Beklentileri Karşılayamadı


    World of Warcraft: Mists of Pandaria, geçtiğimiz günlerde yaptığı çıkışla birlikte hem çıkış etkinliği sebebiyle oyun mağazalarında, hem de yoğunluk sebebiyle Blizzard sunucularında uzunca kuyruklar oluşturdu. Fakat bir araştırmaya göre oluşan tüm bu kuyruklara rağmen Mists of Pandaria, beklentilerin altında kaldı.
 
    Lazard Capital Markets isimli bir araştırma şirketinin son araştırmalarına göre Blizzard, oyun mağazalarına ilk hafta partisi olarak sadece 600 bin ila 700 bin arasında dağıtım yaptı. Bu durum Cataclysm'e oranla tam %60 daha az olarak hesaplandı. World of Warcraft: Cataclysm, 3.3 milyon gibi kırılması zor bir rekorla birlikte gelmişti.
 
    Şu an için Blizzard'dan veya NPD gibi daha güvenilir bilgilere sahip araştırma firmalarından gelen net bir açıklama yok. Lazard Capital Markets'in araştırması doğru mu, yanlış mı, gelecek duyurular gösterecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
Blizzard'ın Yeni MMO'sundan Son Gelişmeler Total War: Rome II Modlanabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemmedagon

28.9.2012 20:29:41

-1
Blizzard sıvıyorda sıvıyor ...

Altiran

28.9.2012 16:57:58

+1
Herkezin kendi düşüncesidir tabi ama denemeden görmeden yorum yapmak yanlış,oynamış biri olarak bence tbc den sonra gelen en iyi pakettir.GW 2 oynayanların burda yorum yapacagı kesin bişey zaten..iki oyun arasında neden tam 30 gün fark var hiç düşündünüzmü? neyse Guild wars 2 yi bende aldım ve beğendim cidden WoW dan sonra cıkan mmorpgler arasında en iyisi ama MoP çıktığından beri 1 kere gw2 yi açmadım o da var..Benimde GW2 ye verdiğim para değdi ama MoP a verdiğim 80tl+30tl de kuruşuna kadar değiyor şuanda.ileride ne olur bilinmez blizzarda bağlı catadaki gibi bi izlenim sergilerse hesabı dondururum guild wars2 de takılırım ama blizzard özüne dönüp bu güzel contenti adam gibi devam ettirirse ben ve birçok aylık 25-30tl yi çok görmeyen oyuncu geri dönüp devam edecektir.

BSC Misafiri

28.9.2012 16:21:10

-2
Ben böyle bir içerik paketine 10 TL yine vermem.. GW 2'ye verdiğim her kuruş helal olsun cidden..oyun şuan tamamen kapansa bile şimdiye kadar oynadığım yeter verdiğim para karşılığında..

Altiran

28.9.2012 14:47:44

+1
Mist of pandaria beklentileri karşılayamadı tamamen yanlış bir cümle.Nedeni oyunun ilk hafta satışlarına bakarak bu yorumu yapıyorlar.İlk hafta catadan %60 daha az bi satış yapması catanın ne kadar berbat olduğunu gösterir.Oyuncuları oyundan soğuttu ve beklenti kalmadı oyuncularda.Önümüzdeki 1-2 ayda yapılan satışlar MoP un iyi mi kötü mü olduğunu gösterir çünkü insanlar cata rezaletinden sonra çevresinden aldığı yorumlara göre dönecekler veya dönmeyecekler.Oyunda yaratıklar ölmüyor,level kasmak zor falan diyen adamın alnını karışlamak gerek tam tersi çok kolay,3 gündür 2 kere öldüm sadece..umarım hc dungeonlar ve raidler zordur önemli olan o.

BSC Misafiri

28.9.2012 14:07:59

0
beklentileri bilmem ama casual oyuncular şimdiden QQ'lamaya başladı. level kasmak çok zor, yaratıklar ölmüyor vs. bilmiyorum hardcore kesimin ne kadar ilgisini çeker bu olay.

gorthaur83

28.9.2012 13:07:05

0
GW2 sağ olsun pvpcileri ve yenilikçi tayfayı kendine çekti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız