Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mists Of Pandaria'da Ana Düşmanımız Kim Olacak?

Oyuncular arası yapılan anketlerde en olası görülen düşman, artık Sargeras'ın gücüne denk bir tanrıça haline gelen Kraliçe Azshara.
 
     Blizzard'ın forumlar üzerinden oyuncuların sorularını yanıtladığı Questions&Answers panelinden geçtiğimiz günlerde ilginç bir bilgi sızdı, işte beklenen soru ve yanıtı :
 
     Oyuncu : Gerçekten güzel bir iş çıkartıyorsunuz, bir World Of Warcraft ek pakedini bu kadar çekici kılmak zor olmalı. Oyunun , Horde ve Alliance savaşının ortasında kalan barışçıl bir ırk olan Pandarenleri ele alacağını biliyoruz ama ana konuyu oluşturacak Old God, Illidan, Lich King ya da Deathwing gibi gerçek bir düşmanımız olmayacak mı? Yoksa birileri oyuna ileride çıkartılacak yamalar ile hikaye genişletildikten sonra mı eklenecek?

     Blizzard : Mists Of Pandaria'da tabiki ana düşmanlarınız olacak. Mogu ırkı gibi bazı büyük karakterleri gördünüz bile. Ek pakedin ana konusunu oluşturacak düşmanımız şimdiden hazır ve herkese gerçekten büyük bir şok olacak. Bu yüzden kendisini oyunun kapağına koyarak sürprizi bozmak istemedik...En azından şimdilik...
 
     Göründüğü üzere bir son düşmanımızın olacağı kesinleşmiş olsa da bu kişinin kim olacağı şimdilik bir sır. Oyuncuların tahminleri arasında Burning Legion'ın lideri Titan Sargeras, Naga kraliçesi Azshara, ya da Blizzcon'da geri döneceğinin sinyallerini veren Illidan var. Sizce bir sonraki isim kim olacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
AC: Revelations'dan Twitter'a Özel Video Deathwing Raid'i Ayağınıza Getirdi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

21.11.2011 16:29:28

0
Bırakın bu ayakları lotro varken (...forever alone..)

BSC Misafiri

15.11.2011 17:43:38

0
Hayırdır serdo hack mi yedin öyle bir koymuşlar ki adama her wow haberinde yırtınıyo muaha

serdo666

15.11.2011 11:18:18

0
Yeni boss niye getirsin copy paste eski bosslardan bi tane yapıştırı ver iki mekanik değiş savaşında tamamdır gelsin 9 milyon oyuncunun parası cebe

sniper23

14.11.2011 21:56:18

0
diğer gezegenlerde geçseydi keşke yeni ek paket (bkz:Xoroth(Dreadsteed ırkının asıl gezegeni),Argus(Ethereal ırkının asıl gezegeni),K'aresh(Eredar ırkının asıl gezegeni)

Sulu Çor Kağan

14.11.2011 21:16:54

0
Herkese büyük bir şok olacak demişler, Thrall olmasın baş düşman. Malum Deathwing'e de son vuruşu yaptı kibirlenip dünyaya kafa tutmasın?

brk135

14.11.2011 20:33:00

0
bence sargeras olmalı. oyuna ciddi ciddi geri dönerim sargeras gelirse. hikaye biraz bozdu(bkz= lost çok bozdu). eski merak uyandıran kocaman dünyası kalmadı. 1 tane kötü ilan edip her ek pakette onu kestiriyorlar. para amaçlı olarak warcraft dünyasını ve senaryosunu batırdılar. bari warcraft 4'ü duyursalarda senaryo'ya oradan devam etseler...

SyLVanasS

14.11.2011 20:28:22

0
Bence sargeras olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız