Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mission: Impossible 7'nin Çekimlerinden Tom Cruise'un Olduğu Görseller Paylaşıldı

Aksiyon film serilerinin en önemlilerinden biri olan Mission: Impossible serisinin yedinci filmi için çekimlere geçtiğimiz haftalarda tekrar başlandı.

Roma'da devam eden çekimlerde filmin başrolü Tom Cruise'un bulunduğu bazı görseller paylaşıldı. Görsellerde Tom Curise'un enteresan bir aracın içerisinde olduğunu ve araba sahnesinin nasıl çekildiğini de görebiliyoruz.

 
Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Mission: Impossible 7, 19 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Christopher McQuarrie üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Simon Pegg, Shea Whigham ve Ving Rhames gibi isimler bulunuyor.
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film Haberleri Mission: Impossible 7 Mission: Impossible Tom Cruise vizyon tarihi oyuncular Mission: Impossible 8
Spider-Man Evreninde Geçen Morbius Filminin Müzik Kaydından Bir Video Yayınlandı Monster Hunter Filminin Yönetmeni, Video Oyunların Filme Nasıl Uyarlanması Gerektiğini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız