Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mirror's Edge 2'de Dövüş Dinamikleri Üzerine Yoğunlaşılıyor


     DICE'ın geliştiriciliğini yaptığını Mirror's Edge serisinin ilk oyunu hızlı parkur oynanışının yanında oyunculara dövüş oynanışı da sunuyor fakat pek çok oyuncunun kabul edeceği üzere oyunun dövüş dinamikleri oldukça geri planda kalmıştı. DICE'ın başkanı Karl Magnus Troedsson'ın açıklamalarına göre bu durum ikinci oyunla birlikte değişecek.
 
     Magnus, oyunun E3 festivalinde gösterilen videosuna işaret ederek dövüş dinamiklerinin büyük yer kaplayacağını ve stüdyonun bu dinamikler üzerinde fazlaca durduğunu açıkladı. 
 
     Magnus "Dövüş ve hareket dinamiklerini gösterdik fakat üzerinde durulacak bir çok şey var. Sadece bu oyunun önceki oyunla aynı olmayacağını söyleyebilirim." diyerek oyunun ilk oyuna nazaran çok farklı bir deneyim sunacağını tekrar dile getirdi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mirror's edge dice electronic arts mirror's edge 2 next gen
EA Sports UFC'de İlginç 'Glitch' GRID: Autosport için DLC Planları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

27.6.2014 16:39:11

0
ben cok uzuldum aksıne ben ılk oyunun parkur odaklı olmasına bayılmıstım aksıyon arasaydım bır cok oyun mevcut zaten. ea bır kez daha hatalı secımler yapıyor. bu secımlerın hepsı para kazanma odaklı aksıonu olmayan bır oyunu kımlere satabılırsın kısıtlı bır kesıme. aksıyonu bol uygulayarak cok satabılırler ama oyunun ruhuna bozmus olucaklar.

Faith CONNORS

24.6.2014 22:54:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yav ne dövüşü. Adam gibi farklı tarzda oyun yapıyorsunuz, buna da aksiyon katmaya çalışıyorsunuz. Parkur oyunu yapıyorsanız, parkura yöneleceksiniz adam dövmeye değil. Ah EA ah.
Fazla abartıyorsunuz. :/

BSC Misafiri

24.6.2014 12:42:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yav ne dövüşü. Adam gibi farklı tarzda oyun yapıyorsunuz, buna da aksiyon katmaya çalışıyorsunuz. Parkur oyunu yapıyorsanız, parkura yöneleceksiniz adam dövmeye değil. Ah EA ah.
Oyun parkur oyunundan çok shooter oyunu olacak bu gidişle.

BSC Misafiri

24.6.2014 11:29:20

0
Yav ne dövüşü. Adam gibi farklı tarzda oyun yapıyorsunuz, buna da aksiyon katmaya çalışıyorsunuz. Parkur oyunu yapıyorsanız, parkura yöneleceksiniz adam dövmeye değil. Ah EA ah.

alito

24.6.2014 03:21:16

+1
Oyun içi videosunu merakla bekliyorum. Umarım ilkinin üzerine dolu dolu içeriklerle gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mirror's Edge: Catalyst
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız