Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mirror's Edge 2 Söylentilerine Cevap Geldi!


    Mirror's Edge 2 için geçtiğimiz günlerde eski DICE çalışanı Ben Cousins, önemli bir iddia ortaya atmıştı. Twitter üzerinden gelen iddiaya göre DICE, Mirror's Edge 2'yi aktif olarak geliştiriyordu. Bugün, bir DICE çalışanından adeta Cousins'e cevap niteliğinde bir Tweet geldi.
 
    Yayınladığı Twitter yazısında Stefan Boberg, "Eski iş arkadaşlarının arkasından kötü şeyler söyleyen insanlara asla güvenmeyin. Halen içimizden biri gibi gözükmeye çalışmasına da prim vermeyin." sözlerini paylaştı.
 
    Bu konuyu biraz araştırdığımıza ise, Ben Cousins'in DICE'dan ayrılışına kadar gidiyoruz. Zira gözükene göre Cousins DICE'da çalışırken EA, bu stüdyoyu Cousins hakkında "Firma içerisindeki önemli bilgileri sızdırma" nedeniyle uyarmış ve sonrasında da Cousins DICE'dan ayrılmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mirror's Edge EA Games DICE EA Mobile
Bir Sonraki Hitman Oyunu IO'dan Gelmeyecek Black Ops 2'nin PC Sürümüne Yama Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sarjaleti

23.11.2012 13:22:21

0
Arkadaşların dediği gibi gelecek nesile bekleriz. Oyunun kendi stili var. Bu stilini yeni nesilde daha iyi yansıtacağını düşünüyorum ben de.

Sycylian

23.11.2012 13:18:37

+1
Bu oyun next-gen'e çıkacak.

BlackBeasT

23.11.2012 11:35:26

0
Mirror's Edge 2 bu jenarasyona gelicğini sanmıyorum dönem Action dönemi,Mirror's Edge 2'de farklı oyun yapısı ile diğerlerinden ayrılıyor.EA'de risk almak istemiyor ama görülen Casuallar tiplerde hani x360 ve PS3 ile oyun dünyasına dalan birikim 0 saydığı oyunlar günümüz exc. oyunlarda öteye gitmiyen kitlede action tarzı oyunlardan bayıldı sanıyorum. Nasıl keyif alınır ki adı başka atmosfer farklı ama yapısı gereği ateş et ilerle aynı fabrika üretimi gibi,denemesi bedava şu casual kitle dolphin emu indirsin RE:remake oynasın bakalım kaçı oyunu bitirebilicek..:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mirror's Edge ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız