Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Earth Kapalı Betası Londra ve Seattle'da Başladı

 
Mojang tarafından geliştirilen ve arttırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan Minecraft Earth'ün betası bazı oyuncularla şimdiden buluştu. Geçtiğimiz günlerde oyun içi bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. İlgili haberimize buradan gidebilirsiniz.
 
Normaldeki oyunun arttırılmış gerçeklikle buluşan erken betası şu anda Londra ve Seattle'daki oyuncular tarafından an itibariyle oynanabiliyor. Oyunculardan gelen ilk görüntülere göre Minecraft Earth, Pokemon GO'nun tadını da bizlere verecek gibi gözüküyor. 
 
Minecraft Earth'ün Pokemon GO ile arasındaki en temel farklardan birisi, Minecraft'ta oyuncuların her daim kameralarının açık olması zorunluluğu.
 
Aşağıdaki videodan betanın 17 dakikalık oynanışını izleyebilirsiniz. 
 

 
Mojan tarafından geliştirilen Minecraft Earth, orijinal oyunu olan Minecraft'a dayanıyor ancak arttırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan yapım bir mobil oyun olacak. İlk kez 17 Mayıs 2019 yılında duyurulan Minecraft Earth, Android ve iOS gibi akıllı telefonlarda ücretsiz olarak sunulacak. Oyun kısa bir süre içerisinde kapalı beta halinde oyuncular tarafından test edilebilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Minecraft Mojang Minecraft Earth Arttırılmış Gerçeklik Augmented reality Pokemon GO
İşte PUBG'nin Son Güncellemesi İle Gelen Yenilikler: Neler Değişti? Plants Vs. Zombies 3 Duyuruldu, Pre-Alpha Versiyonu Belirli Oyunculara Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız