Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikami'nin Oyununa Resident Evil Remake Desteği

Resident Evil'ın Gamecube'teki yeniden yapımının sinematiklerinden bir görüntü

      Resident Evil serisinin tamamen bir aksiyon oyununa dönüşmesinden sonra bu serinin eski hayranları korkuyu unutmuştu. Yine de Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin Project Zwei kod adlı saf bir korku oyunu üzerinde çalıştığını açıklaması türü sevenlerin umudu olmuştu. Şimdi bu oyunla ilgili yeni bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
 
      Mikami'nin Bethesda Sofworks'e bağlı yeni stüdyosu Tango Gameworks tarafından yapılan açıklamaya göre firmanın ilk projesi "Project Zwei"da Gamecube'e özel olarak çıkan Resident Evil Remake'in sinematiklerini yapan kişi de çalışıyor. Bu kişi Project Zwei'ın çevre tasarımları üzerinde çalışıyor. Eğer Resident Evil'ın Gamecube'teki yeniden yapımını oynadıysanız oyunun sinematiklerinin ve çevre tasarımlarının ne kadar kaliteli olduğunu hatırlarsınız.
 
      Bu arada Project Zwei'ın 2013 sonunda piyasaya çıkarılması planlanıyormuş. Bu nesil bitmeden özellikle Resident Evil hayranı konsol oyuncuları yüksek kalitede bir korku oyunu oynayabilecekmiş gibi görünüyor. Aşağıda Gamecube'e özel olarak çıkan Resident Evil Remake'in sinematiklerini nostalji için izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Shinji Mikami Zwei Tango Gameworks Korku Project Zwei
Sony: "Neslin Sonunu Konuşmak İçin Daha Çok Erken" Grand Theft Auto V, Ön Siparişe Açıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.11.2012 11:24:12

0
Valla introyu izleyince oyunu yeniden bitiresim geldi.Yaparsa mikami yapar gerisi yalan.

BySeLaMeT-TR

6.11.2012 01:38:18

0
Bu Remake Videosunu zamanıda çok izledim çok pc'de emulator ile oynama şansı buldum o kadar kaliteliki sene 2002 daha düşünün :D Mikami'nin oyunun merakla bekliyoruz eminim bethesda ile çok iyi iş çıkartıcaklardır.

n0.pRobLem

5.11.2012 20:23:40

0
Shinji Mikami duy sesimizi tüm old school RE hayranları adına konuşuyorum! Bizi her gün dövdüler abi sen gittikten sonra. Gel, çek çıkar bizi buradan. 2. kalite Amerikan korku filmlerini ti'ye alan House of the Dead oyununa çevirdiler cillop gibi seriyi. Har vurdular harman savurdular. Zombilerin eline dinamit, beline 14'lü verdiler. Hanımın bilezikleri bozduracağım sana yardım etmek için. Sen yeter ki yap şu oyunu.

Basol61

5.11.2012 19:26:24

0
Bu Project Zwei oyunu PC'ye çıkmayacak mı?

OTTOMAN_67

5.11.2012 19:25:52

0
tek umudum sony ve shınji mikami
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız