Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikami: Devam Oyunları Korku Türü için Bir Sorun


     Resident Evil'ın yaratıcısı olan ve şu sıralar The Evil Within üzerinde çalışmalarına devam eden Shinji Mikami, korku serileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Mikami'ye göre korku oyunlarının devamını çıkarmak korku unsurunu baltalıyor.
 
    "Devam oyunları korku türü için büyük bir sorun. Korku serileri ne tür düşmanlarla karşılaşacağınızı önceden bilmenizi sağlıyor. Sadece bu bilgi bile oyunları doğal olarak daha az korkunç yapıyor"
 
    Shinji Mikami'nin haksız olduğunu söyleyemeyiz, ama asıl sorun özünden tamamen uzaklaşan korku oyunları diyebiliriz. Zaten Mikami de daha geniş kitlelere ulaşmak için korku oyunlarını aksiyona çevirmenin zararlı olduğu görüşünde, o nedenle The Evil Within'de korku oyunlarının köklerine dönecekmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Shinji Mikami Zwei Tango Gameworks Korku Project Zwei The Evil Within
Ratchet & Clank: Into the Nexus'tan Detaylar Strider'ın Yaratıcısı Yeni Projede Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

merlinin

28.7.2013 20:16:37

0
Arkadaşlar adam genel konuşmuş ki bana göre çok haklı. Dead space' in geldiği hale bakın mesela. Resident Evil desen ayrı bir rezalet. Silent Hill keza öyle. Bu dediklerim son oyunlar için ilk çıkanlar başımızın tacı. Mikami görüldüğü gibi karşımıza ciddi bir korku oyunu koymaya hazırlanıyor ve umarım başarılı olur. Adam her sözüyle aklımı okuyor resmen:)

Redunay

21.7.2013 21:11:31

0
Göreceğiz.

ageof98

21.7.2013 20:52:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart saçmalamış. Re1 Re2 hele RE3 inanılmaz korku unsurları vardı.
Adam bilmiyordu sanki kendi yaptığı oyunları sağol hatırlattığın.İnanılmaz korku unsuru yoktu atmosferi vardı Re serisinin.Bir de Nemesisi.Burada kimse kimseyi kandırmasın Sh kadar korkutmuyordu Re serisi.Ama konsepti ve kurgusu çok güzeldi ve kendini defalarca oynatabiliyordu.Oyun modları ile birlikte de çok zevkli oluyordu.Ayrıca adam haklı.Ya bi dünya yapacaksın ilk oyunda.Diğerleri o dünyada geçen diğer olaylar gibi olacak ya da kurgu önceden tahmin edilebilir olmayacak.Yoksa seri şeklindeki oyunlar mutlaka tekrara düşer ve yapımcılar bundan kurtulmak için veya para hırsı nedeniyle seriyi değiştirmeye çalışırlar ne yazık ki çoğu yapımcı yanlış tarafları değiştirdiği için seri batar.Remake oyunlar veya DLC'ler bu nedenle popülerleşti günümüzde

xleonhart

21.7.2013 19:27:20

-3
saçmalamış. Re1 Re2 hele RE3 inanılmaz korku unsurları vardı.

Kirylo Sidorovich Razumov

21.7.2013 13:32:38

+1
Silent Hill'i de açıklayın o zaman ateistler? Her oyununda altıma doldurdum onu napacaz?

berkaymessi

21.7.2013 10:30:16

0
Aynen abi korku oyunu aksiyon tarzında olurmu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız