Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikami: Amerika Vanquish için Daha Uygun

   
  
 
     Resident Evil'ın yaratıcısından yeni bir korku oyunu beklerken karşımıza robotların da bulunduğu bir aksiyon oyunu çıktı.
 
     Capcom'dan ayrıldıktan sonra Vanquish ile yeni bir başlangıç yapmayı hedefleyen Mikami oyununun geçtiği mekanla ilgili açıklamalar yaptı.
 
     Vanquish'te Rusya, Amerika'ya ait bir uzay istasyonunu ele geçiriyor ve güneş ışını dalgaları San Francisco üzerinde bir silah olarak kullanıyor. Bunu zaten oyunun videosunda görmüştük.
 
     Amerika'nın ise Rusya daha güçlü bir saldırı düzenlemeden önce bu uyduyu yeniden ele geçirmesi gerekiyor.
 
      Japonya'da geliştirilen oyunda neden Rusya ve Japonya arasındaki bir savaş değil de, Amerika ile Rusya arasındaki savaşı konu edindiği ile ilgili olarak Shinji Mikami, ülkeleri etobur ve otobur olarak karşılaştırırsak Amerika'nın etobur, Japonya'nın ise biraz daha otobur olduğu fikrinde. Hatta Japonya vejeteryan gibiymiş.
 
    Bu nedenle Mikami, bu aksiyon oyununun Amerika'da geçmesinin daha uygun olduğunu düşünüyor.
 
     2. dünya savaşından sonra savunma dışında Japonya'nın ordusunun bile olmaması Mikami'yi haklı gösteriyor, fakat 1. ve 2. dünya savaşlarında Japonya'nın Amerika'dan çok daha etobur olduğunu da bilmiyoruz sanmasın Mikami-san.
 
     Güncelleme:  Shinji Mikami, Vanquish'te çok oyunculu oyun modunun bulunmayacağı ve tamamen tek kişilik oyun moduna odaklanılacağını açıkladı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil Amerika Japonya
Xbox Live'de Enterasan Değişim "FF XIII En Kötü İlk 1 Saate Sahip"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız