Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Migros Espor Turnuvası 2. Sezon 3. Hafta Finalistleri Belli Oldu!

 
     Migros Espor tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin her yerinden katılımcılara açık olan turnuva serisinde Zula ve FIFA 21, PUBG Mobile ve Teamfight Tactics 2. sezon haftalık eleme finalistleri belli oldu. 5000'e yakın oyuncunun katıldığı ikinci haftada, kıyasıya rekabet ve heyecan dolu maçlar sonunda finalistler belli oldu.
 
     Migros Espor Zula turnuvası; 3. eleme yarı finalinde fastPay Wildcats, Bomm`e-Sports`Club'a karşı, 2-0'lık galibiyetle finalist olmaya hak kazandı. Diğer yarı final karşılaşmasında ise; apocanlar15 takımına karşı 2-0'lık skor ile mücadeleyi kazanan MoreThanAGame takımı finalist olmaya hak kazandı.
 
     Migros Espor FIFA 21 turnuvası; 3. eleme yarı finalinde Istanbul Sarpinho7, Rare Esports Batuhan karşı, 2-0'lık galibiyetle finalist olmaya hak kazandı. Diğer yarı final karşılaşmasında ise; TEAM TARS'e karşı 1-0'lık skor ile mücadeleyi kazanan Berkije finalist olmaya hak kazandı.
 
     Migros Espor Teamfight Tactics turnuvası; 2. eleme yarı finalinde A grubunda 8 takımın mücadelesi sonucunda finallere yükselen dört takım:  1907Fenerbahçe, Tamersama, Me Mech ve Westblud oldu. Diğer B grubu yarı final karşılaşmasında ise; Lolita, Shady, Labelka, 4se4sons büyük finale katılmaya hak kazandılar.
 
     Migros Espor PUBGM turnuvası; 2. eleme yarı finalinde A grubunda 16 takımın mücadelesi sonucunda finallere yükselen sekiz takım: 13.Bölge Gaming, Team Rez, Axser, Scream Esports, Unexpected, Newtime, Swaq Gaming ve Maximus oldu. Diğer B grubu yarı final karşılaşmasında ise; Wait For Death, Kınreyu, Realist, Covid_19, Pubg Gever, PYU Esports, fastPay Wildcats, Legion E-Sports takımları büyük finale katılmaya hak kazandılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Migros Espor
Crazy Taxi'nin Ruhani Devam Oyunu Taxi Chaos Şubat'ta Çıkıyor Marvel's Spider-Man Remastered Ayrı Olarak Satışa Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız