Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle Earth: Shadow of Mordor'un Yeni DLC'si için Yeni Bir Video Paylaşıldı


       Middle Earth: Shadow of Mordor'un beklenen DLC'si The Bright Lord bildiğiniz gibi bugün oyuncularla buluştu. Yapımcı ekip Monolith, DLC için bir çıkış videosu paylaştı. Paylaşılan bu videoda pek çok oyuncunun kapışmak için sabırsızlandığı Sauron'u görebiliyoruz.
 
       Bahsettiğimiz bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed: Birth of a New World - The Ameri assassin's creed III assassin's creed: black flag assassin's creed: liberation hd ubisoft ubisoft montreal monolith warner bros the lord of the rings the hobbit middle earth shadow of mordor
Söylenti: Yeni Bir Guitar Hero Oyunu Geliştiriliyor Street Fighter V'te Yer Alacak Nash için Yeni Bir Video Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tiny Titan

27.2.2015 00:28:04

0
Dlc leri sevmememin en büyük sebeplerinde biride bu oyun çıkalı aylar olmuş bitirmişiz rafa kaldırmışız hop bi dlc napıyım kardeşim şimdi ben bu dlc yi oynamak için baştan 33 gb oyunmu indireyim gerçekten çok sinir bozucu.

HighWings

25.2.2015 19:27:04

0
Bu oyunu kampanyadan 30$ a aldım bide season passa 14$ verdim ama oyunu oynadığımda bu oyunun bu kadar iyi olabileceğini hiç beklememiştim.Müthiş bir oyun

Master_Evil

25.2.2015 13:42:50

0
şu dlcye 2. oyun deseler gıkımı çıkarmam, harika olmuş

Fingolfin.

25.2.2015 13:29:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mandall

Doğrudur :) Ancak işte ben öyle çok hassas değilim bu konularda. Not olarak yukarıda ki mesaja eklediğim kısmı gördünüz mü? Ben olayın o kısmına heyecanlanırım "böyle olsaydı ne olurdu" yu görmek isterim açıkçası. Ancak sizi de gayet net anlıyorum şuan. Zira bir çok konuda siz gibi insanlarla muhatap olmuşluğum vardır. Star Wars konusu olsun başka kitaplar olsun. Benimde rahatsız olduğum şeyler oluyor ama çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Monolith in çıkış noktası bariz hata olmuş burada ama ben hoş karşıladım vadettiği güzel şeyler hatırına :)
Monolith'in ana oyunda da, burada da çıkış noktaları hikayeye uyumlu olmaması beni oyundan soğuttu maalesef, ben sevmiyorum bu tarz şeyleri.Mesela o kadar ağır hayran olmama rağmen Hobbit 3'ü falan izlemedim hala, benim uzak duracağım bir dlc olucak, oynarken çok takılıyorum bu noktalara.

Mandall

25.2.2015 13:17:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

O kısım baya sıkıntılı zira Sauron, Celebrimbor'a yüzüğü kaptıracak kadar salak bir karakter değil, hatta salaklığı geçtim çok zeki, çakal bir karakter. Oyunda seneryosal olarak baya sıkıntı var ama bu kısım baya aşmış yani, yorumsuz.
Doğrudur :) Ancak işte ben öyle çok hassas değilim bu konularda. Not olarak yukarıda ki mesaja eklediğim kısmı gördünüz mü? Ben olayın o kısmına heyecanlanırım "böyle olsaydı ne olurdu" yu görmek isterim açıkçası. Ancak sizi de gayet net anlıyorum şuan. Zira bir çok konuda siz gibi insanlarla muhatap olmuşluğum vardır. Star Wars konusu olsun başka kitaplar olsun. Benimde rahatsız olduğum şeyler oluyor ama çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Monolith in çıkış noktası bariz hata olmuş burada ama ben hoş karşıladım vadettiği güzel şeyler hatırına :)

Fingolfin.

25.2.2015 13:09:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mandall @fingolfin. Orada benim kafada da soru işareti var. Benim bildiğim 9 yüzük (insanlara) 7 yüzük (cücelere) Celebrimbor ve Sauron ortaklığında yapılıyor sonra Celebrimbor Sauron suz 3 Yüzüğü yapıyor ve Sauronda tek başına hepsine hükmedecek tek yüzüğü yapıyor. Tek yüzük yapılırken Celebrimbor oradaydı yamı getiriyor oyun yoksa Sauron "a bak ben ne yaptım hacı bak bakim olmuşmu" şeklinde Celebrimbor a mı getiriyor yüzüğü orada tam olarak nasıl bir oynama var bende farkedemedim. Oyunu oynarken de çok dikkat edemedim o sahnelere. Tek yüzüğü birlikte yapmışlar gibi geldi bana. Emin değilim. O kısım biraz sıkıntılı evet ...
O kısım baya sıkıntılı zira Sauron, Celebrimbor'a yüzüğü kaptıracak kadar salak bir karakter değil, hatta salaklığı geçtim çok zeki, çakal bir karakter. Oyunda seneryosal olarak baya sıkıntı var ama bu kısım baya aşmış yani, yorumsuz.

Mandall

25.2.2015 12:42:14

0
@fingolfin. Orada benim kafada da soru işareti var. Benim bildiğim 9 yüzük (insanlara) 7 yüzük (cücelere) Celebrimbor ve Sauron ortaklığında yapılıyor sonra Celebrimbor Sauron suz 3 Yüzüğü yapıyor ve Sauronda tek başına hepsine hükmedecek tek yüzüğü yapıyor. Tek yüzük yapılırken Celebrimbor oradaydı yamı getiriyor oyun yoksa Sauron "a bak ben ne yaptım hacı bak bakim olmuşmu" şeklinde Celebrimbor a mı getiriyor yüzüğü orada tam olarak nasıl bir oynama var bende farkedemedim. Oyunu oynarken de çok dikkat edemedim o sahnelere. Tek yüzüğü birlikte yapmışlar gibi geldi bana. Emin değilim. O kısım biraz sıkıntılı evet ...

Fingolfin.

25.2.2015 12:23:48

0
O kısımlara gelmeden bırakmıştım oyunu ben, demek oyunda o kısmı da değiştirmişler, zira tek yüzüğü Sauron tek başına döver, Celebrimbor zaten böyle bir amacı olduğunu bilse yardım etmez Sauron'a.Her neyse böyle ise de durum çok vahim bana göre, zira ben bu konuda baya hassasım ve bu artık sınırın baya başka bir ucuna geçmek.Bunu duyduktan sonra iyiki devam etmemişim dedim. Oysaki Monolith'in daha ana oyun çıkmadan kitaba çok bağlı kalıcaz dediklerinde ümitlenmiştim, lakin büyük bir hüsran oldu benim için.Açıkçası benim kadar kafa yormayanlar için sorun olmuyor, oyanınışı zevkli de bir oyun ama yok seneryo çok sıkıntı yaratıyor bende, keşke Orta Dünya adı altında değil de, kendi yarattıkları bir fantastik evrende geçirselerdi oyunu, hem yeni bir Lore'a giriş yapmış da olurduk.Ama olmadı.

Mandall

25.2.2015 12:04:59

0
@Fingolfin. Alıntı yapmadan cevap veriyorum zira çok uzun alıntılar olmaya başlayacak. Ayrıca şimdi anlatacaklarım tahmin olsada Spoiler içerebilir doğru tahminler ise o yüzden DLC yi oynayacak arkadaşlar okumamak isteyebilir baştan uyarayım. Ben bu DLC nin bir önceki haberinde senle aynı tepkiyi vermiştim. Bulup bakabilirsen görürsün. Ancak düşününce anladım ki (yani tahmin ettim ki) yüzüğü Celebrimbor oyunun geçtiği zamanlarda almıyor. Çakmasınıda yapmıyor. Bu DLC yi oynamadım ancak oyunun asıl versiyonunda Sauron yüzüğü bu elf kardeşimize yaptırıyor (beraber yapıyorlar yani) sonra Celebrimbor uyanıyor ve yüzüğü parmağına geçirip kaçıyor. O mavi parlamalar filan o sahnede vardı. Yani bir çakma yüzük yapma olayı yok. Yüzük ilk yapıldığında Celebrimbor yüzüğü aldı kaçtı ya getirdiler oyunda hikayeyi. Şimdi oynanacak DLC de de yine benim tahminim Celebrimbor tek yüzüğü aldı kaçtı ve Sauron un ne puştluklar peşinde olduğunu fark etti ve yüzüğü ona karşı kullanacak. Yüzük ilk dövüldüğü zamanlar bunları yapmış olacak ve sonucunda da muhtemelen kaybedip yüzük gerçek sahibine ilk kez geçmiş olacak. Kitapları okudum evet ve böyle bir yan hikaye oluşturulamaz diyemiyorum. Fingolfin sen gibi hikayenin hassas takipçilerini rahatsız ediyor olabilir ama düşündüğün kadar yanlış veya saçma değil bu yan hikaye. Tabi yine söylüyorum bende belki oynayınca rahatsız olacağım "lan bu kadar oynanırmı orjinaliyle" diye bilemiyorum şimdi ama senin yorum fazla havada kalıyor o haliyle ... Not: Sana ilk mesajımda söylediğim "Belki yüzüğün tek sahibinin Sauron olduğunun ilk kanıtı sunulacak bize geçmişten sahneleri oynatarak." cümlesi de bu manada önemli. Çünkü güzel bir tecrübe olabilir eğer tek yüzük ün ilk sahibi olarak Celebrimbor kullanıldı ve bu amaç boşa gitti şeklinde sonlandırırlarsa. Çünkü Ana hikayede Gandalf ın "yüzüğü başkaları kullanmamalı yok edilmeli" çabasına destek olacak bir ders hikayesi çıkmış oluyor ortaya. Ve Tek Yüzüğü kudretli bir elfin elinde olsa ne olurdu sorusunun cevabınıda oynamış olacağız oyunda ki bu bence çok güzel bir şey (güzel yapabildilerse) zira ben Frodo Galadriel e yüzüğü sunduğu o satırlarda ağzımın suyu akmıştı "ulan alsın ne olacak" diye. Tahminlerim doğru ise bence güzel bir DLC bekliyor bizi ...

Fingolfin.

25.2.2015 11:47:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mandall

Oyunu oynamadan kesin yargılarla konuşmanız saçma. Çakma yüzük takıldığını nerden anladınız bu fragmandan? Gerçeğini takıyor belki. Belki yüzüğün tek sahibinin Sauron olduğunun ilk kanıtı sunulacak bize geçmişten sahneleri oynatarak. Yani bizde okuduk kitapları merak etme. Kısacık bir fragmanda gömmeye gerek yok. Tamamını gör öyle konuş. Ayrıca diğer anlattığın hikaye hatasıda saçmalıktan ibaret. Resmen "orta dünya hikayesini en iyi ben bilirim bunlar mal ya" gibi bir havaya bürünmüşsün ama çok gereksiz bir hava bu. Bizde okuduğumuzu anlarız merak etme.
Gerçeğini takması da saçma, zira Sauron'dan hiç bir şekilde Isildur parmağını kesene kadar kimseye geçmedi yüzük.Şimdi nereden çıkardım, ona gelelim, bu adam bir yüzük yapıyor, mavi olarak parlayan bir şekilde üstünde tek yüzükteki yazılar yazıyor, üstüne , "I'm the true lord of the rings" diyor birde Sauron'a Celebrimbor.Yani açıkçası buradan çakmasını yapmış gibi geldi bana.Yüzüğün bize geçmesi her türlü durumda lore ile tamamen alakasız oluyor.Bu saçmalık değilde ne afedersin ama. Ana oyunun büyük bir kısmını oynadım, onu belirteyim öncelikle.Anlattığım kısım ufak bir kısımdı hikaye ile ilgili olarak bunu bile yanlış yapmışlar demek içindi.Yoksa Celebrimbor'un hayata geri döndürülmesi bile saçmalık, Eru'nun izin vermesi üzerine çıkabilir, Mandos zaten bekçiliğini yapıyor oranın, daha seneryonun başından çuvallıyor olay.Kaldı ki, yine Gondor'un Black Gate'ı tutucak gücüde yok, zaten Witch King Mordor'dan çıkıp geldi aldı Minas Ithil'i vakti zamanında.Güçsüz durumdaki Gondor'un orayı tutması ihtimaller dahilinde değil, Gondor bir süre Black Gate'ı tutmuştur ama bu yaklaşık 1000 yıldan öncesine denk gelmektedir.Kitapları okuduysanız zaten bilirsiniz, Valacar'ın Vidumavi ile evlenmesi sonucu Numenor kanın bozulduğunu iddia eden Castamir, Valacar'ın oğlu Eldacar ile iç savaşa girmiş ve bundan sonra Black Gate boşta kalmış.Bak daha giriş kısmında bir çok hatayla karşılaşıyoruz.Seneryoda cidden çok eksik var, en ufak bir konuşmada bile bunlar ortaya çıkıveriyor. Ben en iyi ben bilirim derdinde değilim ama açıkçası Orta Dünya ile çok fazla ilgileniyorum, 12 kitaplık History of Middle Earth serisinden, Tolkien'den Mektuplara kadar her şeyi okudum, bunun üzerine uzun süre soy ağacı çalışmaları falan yaptım, bir süre cidden aşırı şekilde, deli gibi ilgileniyordum bu işle ve açıkçası ben bu kadar ilgili olduğum şeyde orjinaline yakın olmasını isterim, bunuda burada belirtiyorum sadece.Kimseye mal deme gibi amacım yok, zira burada ilgin vardır okursun, daha çok şey öğrenirsin, bunun için dahi olmaya gerek yok.Bu oyun seneryoda Orta Dünya ile ilgili olmayan bir çok öge ve hikayeyle çelişen bir çok durum içeriyor, şimdi bunu eleştirdik diye ben mi hatalı oluyorum.

Mandall

25.2.2015 10:53:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin. O nasıl saçma bir fragman ya, Celebrimbor tek yüzüğü çakmasını yapıyor fragmanda resmen.Bir de üstüne "Wield One Ring" demişler fragmanda.Çakma yüzük takıcaz falan, ya bırakın yapmayın oyun, yapıcağını işin ben.Bir de Sauron'a gelip, "I'm the true lord of the rings" falan dedirtiyorlar, yani cidden insan ne diyeceğini şaşırıyor.Zaten Celebrimbor Tek Yüzüğü yapamaz, zira Sauron yaparken bile diğerlerine hükmedebilmesi için gücünün "büyük" bir kısmnı aktarmıştı, yani Celebrimbor'da öyle bir güç yok, yüzüklerin efendisi olma gibi bir amaçta yok.Artı olarak koskoca elf kralı neden orklara tek başına saldırıyor, zaten Sauron tek yüzüğü yaptıktan kısa bir süre sonra Eregion'a saldırıp, Celebrimbor'u yakalayıp, işkence yapıyor sonra da ölüyor Celebrimbor.Resmen adamlar yine Orta Dünya ile ilgili iş yapıyoruz diyip, neredeyse isimler dışında hiç bir şeyi doğru kullanmıyacaklar, ona üzülüyorum.

Bu oyuna sonunda adam gibi bir Orta Dünya oyunu gördük demek de ayrı bir saçmalık, o kadar çok kurguyka çelişen yeri vardı ki oyunun, bir süreden sonra sırf seneryoya sinirimden oyunu bıraktım.Oynanış olarak tam çerezlik, zevkli bir oyun ama en ufak dialogta hatalar görünce insanın canı sıkılıyor.Mesela böyle ufak bir dialogda "ama Nazguller gitmişti" gibi bir cümle kuruyor Talion, oysaki oyunun geçtiği tarihten yaklaşık 900 yıl kadar önce Minas Morgul'ün kuşatıp almıştı Witch King, yani bir Gondor Gözcüsü bunu nasıl bilemez, yani en ince, gereksiz bir dialogta bile orta dünya ile ayrı konuşuyorlardı, resmen oyun saçmalıyordu, üstüne diğer konular içinde bir sürü saçmalık vardı, bir kere zaten oyun Orta Dünya mantığıyla işlemiyor.

En son Hobbit üçlemesi resmen faciaydı, bunun üstüne bir de geldiler bunu seneryosal olarak gümlettiler, yani cidden şaşırıyor insan.LOTR'un film üçlemeside fazlasıyla saçma değişiklik içeriyordu ama bunların yanında hoş kalıyor, en azından bir şekilde oturuyor.Hani bir olay üzerine nasıl bu kadar saçmalanabilir ve konu dışına çıkılabilir çözemedim, ne diyeceğimi şaşırdım resmen, hani yani, hay ben sizin yapıcağınız işin.







Oyunu oynamadan kesin yargılarla konuşmanız saçma. Çakma yüzük takıldığını nerden anladınız bu fragmandan? Gerçeğini takıyor belki. Belki yüzüğün tek sahibinin Sauron olduğunun ilk kanıtı sunulacak bize geçmişten sahneleri oynatarak. Yani bizde okuduk kitapları merak etme. Kısacık bir fragmanda gömmeye gerek yok. Tamamını gör öyle konuş. Ayrıca diğer anlattığın hikaye hatasıda saçmalıktan ibaret. Resmen "orta dünya hikayesini en iyi ben bilirim bunlar mal ya" gibi bir havaya bürünmüşsün ama çok gereksiz bir hava bu. Bizde okuduğumuzu anlarız merak etme.

Fingolfin.

25.2.2015 03:05:42

+1
O nasıl saçma bir fragman ya, Celebrimbor tek yüzüğü çakmasını yapıyor fragmanda resmen.Bir de üstüne "Wield One Ring" demişler fragmanda.Çakma yüzük takıcaz falan, ya bırakın yapmayın oyun, yapıcağını işin ben.Bir de Sauron'a gelip, "I'm the true lord of the rings" falan dedirtiyorlar, yani cidden insan ne diyeceğini şaşırıyor.Zaten Celebrimbor Tek Yüzüğü yapamaz, zira Sauron yaparken bile diğerlerine hükmedebilmesi için gücünün "büyük" bir kısmnı aktarmıştı, yani Celebrimbor'da öyle bir güç yok, yüzüklerin efendisi olma gibi bir amaçta yok.Artı olarak koskoca elf kralı neden orklara tek başına saldırıyor, zaten Sauron tek yüzüğü yaptıktan kısa bir süre sonra Eregion'a saldırıp, Celebrimbor'u yakalayıp, işkence yapıyor sonra da ölüyor Celebrimbor.Resmen adamlar yine Orta Dünya ile ilgili iş yapıyoruz diyip, neredeyse isimler dışında hiç bir şeyi doğru kullanmıyacaklar, ona üzülüyorum. Bu oyuna sonunda adam gibi bir Orta Dünya oyunu gördük demek de ayrı bir saçmalık, o kadar çok kurguyka çelişen yeri vardı ki oyunun, bir süreden sonra sırf seneryoya sinirimden oyunu bıraktım.Oynanış olarak tam çerezlik, zevkli bir oyun ama en ufak dialogta hatalar görünce insanın canı sıkılıyor.Mesela böyle ufak bir dialogda "ama Nazguller gitmişti" gibi bir cümle kuruyor Talion, oysaki oyunun geçtiği tarihten yaklaşık 900 yıl kadar önce Minas Morgul'ün kuşatıp almıştı Witch King, yani bir Gondor Gözcüsü bunu nasıl bilemez, yani en ince, gereksiz bir dialogta bile orta dünya ile ayrı konuşuyorlardı, resmen oyun saçmalıyordu, üstüne diğer konular içinde bir sürü saçmalık vardı, bir kere zaten oyun Orta Dünya mantığıyla işlemiyor. En son Hobbit üçlemesi resmen faciaydı, bunun üstüne bir de geldiler bunu seneryosal olarak gümlettiler, yani cidden şaşırıyor insan.LOTR'un film üçlemeside fazlasıyla saçma değişiklik içeriyordu ama bunların yanında hoş kalıyor, en azından bir şekilde oturuyor.Hani bir olay üzerine nasıl bu kadar saçmalanabilir ve konu dışına çıkılabilir çözemedim, ne diyeceğimi şaşırdım resmen, hani yani, hay ben sizin yapıcağınız işin.

bLooP

24.2.2015 23:27:38

0
O kadar zevk alarak oynuyorumki bu oyunu, yani bitecek diye görevleri tamamlamaktan çekiniyorum. Sürekli captainların peşindeyim =)

encuni

24.2.2015 21:58:07

0
Başka oyunlar köpeği yada silah kamuflajını dlc olarak satarken adamlar extradan oyun yapıp dlc olarak satıyor

mehmet4428

24.2.2015 20:10:05

0
Alın size Sauron v.s Celebrimbor. Not: Oyun sonu olduğundan spoiler istemeyen izlemesinler gerçi oyunun sonunda sauron ile kapışıyoruz onu herkes öğrendi videoda da gördünüz ama sonlarda bir kaç şeyler açıklıyor oralarda hikaye ile ilgili güzel detayları anlatıyor. İzlemek isteyen. https://www.youtube.com/watch?v=BSwyjfCuxtM

Guest-C8DDC600D

24.2.2015 20:01:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Of of of. Sauron vs Celebrimbor :) Harika olacak. Şükürler olsun sonunda adam gibi Orta Dünya oyunu gördük.


Gördük oyunun kendisinde vs Sauron'u ...
Hatırlatma ya. Oyunun tek kötü yanı :D Bu DLC'de aynı hatayı yapmazlar.

freshmind

24.2.2015 19:57:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok Of of of. Sauron vs Celebrimbor :) Harika olacak. Şükürler olsun sonunda adam gibi Orta Dünya oyunu gördük.
Gördük oyunun kendisinde vs Sauron'u ...

Guest-C8DDC600D

24.2.2015 19:23:01

0
Of of of. Sauron vs Celebrimbor :) Harika olacak. Şükürler olsun sonunda adam gibi Orta Dünya oyunu gördük.

Zarbo257

24.2.2015 19:18:51

0
Çıktı diyorsunuz ama PSN de neden yok anlamadım

Megathrone26

24.2.2015 18:40:59

0
Hala psn de göremedim ne us ne de tr psn de yok :(
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle Earth: Shadow of Mordor ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız