Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'ta Yaprak Dökümü

Image and video hosting by TinyPic

İnternette uzun süredir dolaşan söylentiler doğru çıktı ve Xbox'ın babası olarak nitelendirilen Jay Allard'ın Microsoft'tan ayrılmak üzere olduğu resmen doğrulandı.

Windows , Xbox , Xbox 360 , Zune gibi bir çok Microsoft ürününde büyük emeği bulunan Jay Allard'a yaptıkları için teşekkür edilirken Allard'ın bundan sonra Steve Ballmer ve ekibine dışarıdan destek verip rehberlik yapacağı belirtildi.

Image and video hosting by TinyPic

Bununla birlikte Microsoft'un Eğlence Bölümünün Başkanı Robbie Bach'in de emekli olarak Microsoft'tan ayrılacağı açıklandı.

Ailesine daha fazla vakit ayırmak için emekli olma kararı alan ve 22 yıldır Microsoft'a hizmet eden Robbie Bach'e yaptıklarından dolayı teşekkür edilirken Bach'in bu yılın sonuna kadar görevine devam edeceği ifade edildi.

Bolumsonucanavarı olarak biz de Jay Allard ve Robbie Bach'e hayatlarının geri kalan kısmında başarılar diliyor ve bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Microsoft Jay Allard Robbie Bach Xbox Xbox 360 Zune
6. Guitar Hero'nun Takma Adı Görüldü En İyi Puan Ortalamasına Sahip Oyun mu Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız