Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator ABD Güncellemesi Yayınlandı

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator'ın dünya güncellemelerinden ikincisini yayınladı ve Amerika Birleşik Devletleri'ne odaklanıyor.

Dört yeni el yapımı havaalanı eklendi. Bunlar: Atlanta, Dallas/Fort Worth, Friday Harbor, ve New York Stewart.

Oyundaki diğer 48 Amerika Birleşik Devletleri havaalanı da iyileştirildi ve 50 tane yeni ünlü yer eklendi. Bunlardan bazıları: Özgürlük Heykeli, Kennedy Uzay Merkezi, Hoover Barajı, Monument Vadisi, Yellowstone Milli Parkı, Rushmore Dağı Anıtı, Şeytan Kulesi ve Büyük Kanyon Ulusal Parkı.

Microsoft Flight Simulator PC (Microsoft Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e de dahil. Xbox versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Yeni güncellemenin fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Zlatan İbrahimovic, İsminin ve Yüzünün FIFA 21'de İzinsiz Kullanılmasından Şikayetçi Fallout 76: Steel Dawn Güncellemesi Erken Yayınlandı

yas197

25.11.2020 10:07:41

0
Oyun gerçekten harika, merakı olup denemek isteyenlere tavsiye ederim. Sisteminize güveniyorsanız deneyin bide :) ben 1060 ta biraz zorlandım ortala 30 fps falan alıyorumdur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız